Inloggen bij Ons Kwadrantgroep

Ons Kwadrantgroep inloggen

 

Ons Kwadrantgroep is een organisatie die zich richt op het welzijn van ouderen. Met diverse zorglocaties in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe bieden zij onder andere thuiszorg, tijdelijke opvang en verpleeghuiszorg aan.

Voor medewerkers en cliënten van Ons Kwadrantgroep is het belangrijk om gemakkelijk toegang te hebben tot belangrijke informatie en systemen. Hierbij speelt de inlogprocedure een grote rol.

Inloggen bij Ons Kwadrantgroep

Om in te loggen bij Ons Kwadrantgroep hebben medewerkers en cliënten verschillende mogelijkheden, afhankelijk van het systeem waar zij toegang tot willen hebben.

Inloggen op het medewerkersportaal

Medewerkers van Ons Kwadrantgroep kunnen inloggen op het medewerkersportaal via de website van Ons Kwadrantgroep. Hier hebben zij toegang tot verschillende informatie, zoals het laatste nieuws, het medewerkersmagazine en de personeelsgids. Ook kunnen zij hier uren registreren en hun salarisstroken inzien.

Om in te loggen op het medewerkersportaal hebben medewerkers hun gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze ontvangen zij bij indiensttreding bij Ons Kwadrantgroep. Mocht een medewerker zijn of haar wachtwoord vergeten zijn, dan kan deze opnieuw worden aangevraagd via de website.

Inloggen op het patiëntenportaal

Cliënten van Ons Kwadrantgroep kunnen inloggen op het patiëntenportaal via de website van Ons Kwadrantgroep. Hier hebben zij toegang tot informatie over hun zorgplan, medicatieoverzicht en afspraken. Ook kunnen zij hier contact opnemen met hun zorgverlener.

Om in te loggen op het patiëntenportaal hebben cliënten hun gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze ontvangen zij bij aanmelding bij Ons Kwadrantgroep. Mocht een cliënt zijn of haar wachtwoord vergeten zijn, dan kan deze opnieuw worden aangevraagd via de website.

FAQ

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw aanvragen?

Als medewerker of cliënt van Ons Kwadrantgroep kun je je wachtwoord opnieuw aanvragen via de website. Op de inlogpagina is er een optie “Wachtwoord vergeten” waarbij je je gebruikersnaam of e-mailadres in kunt voeren om verdere instructies te ontvangen.

Waar kan ik terecht als ik problemen heb met inloggen?

Als medewerker kun je bij vragen of problemen met inloggen contact opnemen met de HR-afdeling van Ons Kwadrantgroep. Cliënten kunnen contact opnemen met hun zorgverlener.

Is mijn account beveiligd?

Ons Kwadrantgroep hecht veel waarde aan de beveiliging van persoonlijke gegevens. Alle accounts zijn beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast is de website voorzien van een SSL-certificaat, waardoor gegevens versleuteld worden verzonden.