Inloggen bij Mijn Bravis

Mijn Bravis inloggen

 

Mijn Bravis is een online platform dat patiënten van het Bravis ziekenhuis in staat stelt om gemakkelijk toegang te krijgen tot hun medische gegevens en afspraken. Het biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving waarin patiënten hun gezondheidsinformatie kunnen bekijken, beheren en delen. Mijn Bravis stelt patiënten in staat om meer controle te hebben over hun gezondheid en beter geïnformeerd beslissingen te nemen over hun zorg.

Om toegang te krijgen tot Mijn Bravis moeten patiënten zich eerst registreren. Dit kan eenvoudig online of bij de ontvangstbalie van het ziekenhuis. Na registratie ontvangt de patiënt een persoonlijke inlognaam en wachtwoord waarmee ze kunnen inloggen op het platform.

Inloggen bij Mijn Bravis

Het inlogproces voor Mijn Bravis is heel eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Open de webbrowser naar keuze op uw computer, laptop, tablet of smartphone.
  2. Typ de URL: mijnbravis.nl in de adresbalk en druk op Enter.
  3. U wordt automatisch doorverwezen naar de inlogpagina van Mijn Bravis.
  4. Voer uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in de daartoe bestemde velden in.
  5. Klik op de “Inloggen” knop om toegang te krijgen tot uw persoonlijke medische gegevens.

Zodra u succesvol bent ingelogd, krijgt u toegang tot het dashboard van Mijn Bravis waar u uw medische gegevens kunt bekijken, zoals afspraken, uitslagen van onderzoeken en medicatieoverzichten. U kunt ook communiceren met uw zorgverleners via een beveiligd berichtensysteem en herhaalrecepten aanvragen.

Veelgestelde vragen over Mijn Bravis

Hoe kan ik me registreren voor Mijn Bravis?
U kunt zich registreren voor Mijn Bravis via de officiële website van het Bravis ziekenhuis. Klik op de registratielink en volg de instructies om uw persoonlijke account aan te maken.
Wat moet ik doen als ik mijn inlognaam of wachtwoord ben vergeten?
Als u uw inlognaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u gebruikmaken van de optie ‘Wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina van Mijn Bravis. Volg de instructies om uw inloggegevens te herstellen. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact op met de klantenservice van het Bravis ziekenhuis.
Kan ik Mijn Bravis gebruiken om een afspraak te maken?
Nee, op dit moment is het nog niet mogelijk om via Mijn Bravis een afspraak te maken. U kunt telefonisch contact opnemen met het ziekenhuis of gebruikmaken van het online afsprakenformulier op de officiële website.
Kan ik mijn medische gegevens delen met andere zorgverleners?
Ja, u heeft de mogelijkheid om uw medische gegevens te delen met andere zorgverleners. Dit kan handig zijn als u doorverwezen wordt naar een specialist buiten het Bravis ziekenhuis. U kunt zelf bepalen welke gegevens u wilt delen en met wie.