Inloggen bij Parfumado

Parfumado inloggen

 

Parfumado is een van de meest populaire online parfumerieƫn van Nederland. Het bedrijf is opgericht door twee vrienden die de wereld van exclusieve parfums toegankelijk wilden maken voor een breed publiek. Bij Parfumado heb je de mogelijkheid om maandelijks een nieuwe geur uit te proberen door middel van het abonnementssysteem. Hierdoor kun je verschillende geurmerken en -soorten ontdekken en zo jouw perfecte match vinden.

Een belangrijk onderdeel van het Parfumado abonnement is het inloggen op de website. Door in te loggen heb je toegang tot jouw persoonlijke account en kun je eenvoudig jouw geurprofiel bijwerken, jouw lidmaatschap beheren en meer informatie vinden over de nieuwste geuren in het assortiment.

Inloggen bij Parfumado

Het inloggen bij Parfumado is zeer eenvoudig en kan worden gedaan door middel van het volgen van enkele eenvoudige stappen:

 1. Ga naar de website van Parfumado en klik op de “inloggen” knop in de rechterbovenhoek.
 2. Voer jouw inloggegevens in (e-mailadres en wachtwoord) en klik op de “inloggen” knop.
 3. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, klik dan op de “wachtwoord vergeten” knop en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Als je inlogt op jouw Parfumado account, krijg je toegang tot informatie over jouw lidmaatschap, zoals welke geuren je ontvangt en wanneer deze worden geleverd. Je kunt ook jouw profiel bijwerken om jouw voorkeuren aan te passen en jouw abonnement te beheren.

FAQ

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het inloggen bij Parfumado:

 • Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

  Je kunt jouw wachtwoord opnieuw instellen door te klikken op de “wachtwoord vergeten” knop op de inlogpagina. Vul het e-mailadres in dat bij jouw account hoort en volg de instructies in de e-mail die je ontvangt om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 • Kan ik inloggen op meerdere apparaten?

  Ja, je kunt inloggen op jouw Parfumado account vanaf elk apparaat dat verbonden is met internet en een webbrowser heeft.

 • Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens ben vergeten?

  Als je bent vergeten welk e-mailadres je hebt gebruikt om jouw Parfumado account aan te maken, neem dan contact op met de klantenservice. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, klik dan op de “wachtwoord vergeten” knop op de inlogpagina en volg de instructies.