Inloggen bij Mijn Gelre

Mijn Gelre inloggen

 

Mijn Gelre is een online portaal voor inwoners van Gelderland waar ze verschillende zaken kunnen regelen met de gemeente. Dat kan variƫren van het aanvragen van een vergunning, het bekijken van persoonlijke gegevens tot het aanvragen van toeslagen. Het portaal is 24/7 bereikbaar, waardoor het voor inwoners van Gelderland makkelijk is om zonder fysiek contact met de gemeente zaken te regelen.

Inloggen bij Mijn Gelre is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de diensten die het portaal biedt. Om in te loggen heb je een DigiD nodig. Dit is een soort digitale identiteit waarmee je jezelf online kan identificeren. Heb je nog geen DigiD, dan kan je deze via de website van DigiD aanvragen. Het is belangrijk dat je de inloggegevens van je DigiD niet deelt met anderen, om misbruik van je gegevens te voorkomen.

Inloggen bij Mijn Gelre

Om in te loggen bij Mijn Gelre volg je de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de website van Mijn Gelre
  2. Klik op de knop ‘Inloggen’ boven in het scherm
  3. Geef aan dat je wil inloggen met DigiD
  4. Voer je DigiD inloggegevens in
  5. Je bent nu ingelogd bij Mijn Gelre

Wanneer je bent ingelogd bij Mijn Gelre, kan je verschillende zaken regelen met de gemeente. Sommige diensten zijn gratis, voor andere diensten moet je betalen. Het is ook mogelijk om persoonlijke gegevens in te zien en te wijzigen via het portaal.

FAQ

Is Mijn Gelre alleen beschikbaar voor inwoners van Gelderland?

Ja, Mijn Gelre is alleen beschikbaar voor inwoners van Gelderland. Andere provincies bieden vaak vergelijkbare online portaal aan, zoals MijnOverheid voor burgers in heel Nederland.

Kan ik ook inloggen bij Mijn Gelre zonder DigiD?

Nee, om in te loggen bij Mijn Gelre heb je een DigiD nodig. Dit is een wettelijk vereiste identificatiemethode voor de overheid. Als je nog geen DigiD hebt, kan je deze eenvoudig aanvragen via de website van DigiD.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen via Mijn Gelre?

Als je bent ingelogd bij Mijn Gelre kan je via het menu ‘Mijn gegevens’ je persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen. Houd er wel rekening mee dat je een aantal gegevens niet zelf kan wijzigen, hiervoor moet je contact opnemen met de gemeente.