Inloggen bij Mijn Eyescan

Mijn Eyescan inloggen

 

Mijn Eyescan is een online platform dat beschikbaar is voor patiënten van Eyescan. Als patiënt van Eyescan krijg je toegang tot een persoonlijke omgeving waar je al je medische gegevens kunt inzien en beheren. Met Mijn Eyescan kun je eenvoudig inloggen, afspraken maken, uitslagen bekijken en adviezen inwinnen. Het is een gebruiksvriendelijk en veilig systeem dat speciaal is ontwikkeld om jou als patiënt meer controle te geven over je eigen zorgproces.

Inloggen bij Mijn Eyescan

Om toegang te krijgen tot Mijn Eyescan moet je eerst inloggen met je persoonlijke inloggegevens. Deze gegevens ontvang je bij je eerste bezoek aan Eyescan. Het inlogproces is eenvoudig en snel. Volg gewoon de onderstaande stappen en je hebt binnen enkele minuten toegang tot je persoonlijke omgeving:

  1. Open je internetbrowser en ga naar de officiële website van Eyescan.
  2. Klik op de knop “Inloggen” in de navigatiebalk.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina.
  4. Klik op “Inloggen” om toegang te krijgen tot Mijn Eyescan.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze eenvoudig opnieuw instellen. Klik op de link “Wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina en volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Na succesvol inloggen kom je terecht in je persoonlijke dashboard. Hier kun je navigeren naar verschillende secties, zoals afspraken, uitslagen en berichten. Alle gegevens worden overzichtelijk weergegeven en je kunt eenvoudig informatie opzoeken en delen met je behandelend arts. Mijn Eyescan biedt ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan specialisten en advies te krijgen op maat.

Veelgestelde vragen over Mijn Eyescan

Hoe kan ik een account aanmaken op Mijn Eyescan?

Om een account aan te maken op Mijn Eyescan, neem je contact op met Eyescan. Zij zullen je voorzien van de benodigde informatie en inloggegevens. Volg vervolgens de stappen voor het inloggen die eerder in dit artikel zijn beschreven.

Kan ik mijn afspraken via Mijn Eyescan inplannen?

Ja, via Mijn Eyescan kun je eenvoudig afspraken inplannen. Log in op je account, ga naar de afspraken sectie en volg de instructies om een nieuwe afspraak te maken. Je kunt ook bestaande afspraken wijzigen of annuleren via het systeem.

Zijn mijn medische gegevens veilig op Mijn Eyescan?

Ja, bij Eyescan hechten we veel waarde aan de privacy en veiligheid van je gegevens. Mijn Eyescan voldoet aan de strengste beveiligingsnormen en alle informatie wordt versleuteld verzonden en opgeslagen. Alleen jij en je behandelend arts hebben toegang tot je medische gegevens.