Inloggen bij Mijn Erasmus Mc

Mijn Erasmus Mc inloggen

 

Mijn Erasmus Mc is een online portal dat patiënten van het Erasmus MC ziekenhuis in Rotterdam de mogelijkheid geeft om toegang te krijgen tot hun medische gegevens en afspraken. Het is een handige en veilige manier voor patiënten om hun gezondheidsinformatie te beheren en te volgen.

Inloggen bij Mijn Erasmus Mc is eenvoudig en snel. Door simpelweg naar de website van Mijn Erasmus Mc te gaan (www.erasmusmc.nl/mijnerasmusmc) en op de knop “Inloggen” te klikken, kun je toegang krijgen tot je persoonlijke pagina. Om in te loggen heb je je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Als je deze gegevens niet meer weet, kun je contact opnemen met de klantenservice van het Erasmus MC om je accountgegevens te herstellen.

Inloggen bij Mijn Erasmus Mc

Om in te loggen bij Mijn Erasmus Mc, volg je de volgende stappen:

  1. Open je webbrowser en ga naar de website van het Erasmus MC (www.erasmusmc.nl).
  2. Scroll naar beneden op de homepage en zoek naar de sectie “Mijn Erasmus Mc”.
  3. Klik op de knop “Inloggen”.
  4. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in de desbetreffende velden in.
  5. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot je persoonlijke pagina.

Het is belangrijk om je gebruikersnaam en wachtwoord vertrouwelijk te houden en niet met anderen te delen. Op deze manier blijft je privacy en de veiligheid van je medische gegevens gewaarborgd.

Als je problemen ondervindt met het inloggen bij Mijn Erasmus Mc, kun je contact opnemen met de klantenservice van het Erasmus MC. Zij kunnen je verder helpen en eventuele technische problemen oplossen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord herstellen?

Als je je gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kun je contact opnemen met de klantenservice van het Erasmus MC. Zij kunnen je helpen bij het herstellen van je accountgegevens.

Kan ik Mijn Erasmus Mc ook gebruiken op mijn mobiele telefoon?

Ja, Mijn Erasmus Mc is ook beschikbaar via een mobiele app. Je kunt de app downloaden vanuit de App Store (voor iOS-gebruikers) of de Google Play Store (voor Android-gebruikers). Met de app kun je eenvoudig inloggen en je medische gegevens raadplegen.

Zijn mijn medische gegevens veilig in Mijn Erasmus Mc?

Ja, het Erasmus MC neemt de privacy en beveiliging van patiëntgegevens zeer serieus. Mijn Erasmus Mc voldoet aan de strengste beveiligingseisen en maakt gebruik van versleutelde verbindingen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn.