Inloggen bij Willemsen De Koning

Willemsen De Koning inloggen

 

Willemsen De Koning is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 90 jaar actief is in personenvervoer. Of het nu gaat om taxivervoer of grootschalige evenementen, Willemsen De Koning is een betrouwbare partner die altijd kwaliteit biedt. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Nederland, waardoor er altijd wel een locatie in de buurt is.

Heb je al een account bij Willemsen De Koning? Dan kun je eenvoudig inloggen op de website. Hier lees je hoe dat werkt.

Inloggen bij Willemsen De Koning

Om in te loggen bij Willemsen De Koning ga je naar de website en klik je rechtsboven op ‘Inloggen’. Vervolgens kom je op de inlogpagina terecht. Hier kun je je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Heb je deze nog niet? Dan kun je via de link ‘Nieuwe gebruiker?’ een account aanmaken.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’ en volg de stappen op het scherm om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Eenmaal ingelogd kun je gebruikmaken van de verschillende functies op de website. Zo kun je bijvoorbeeld je persoonlijke gegevens wijzigen, je reserveringen inzien en nieuwe reserveringen maken. Ook kun je via de website contact opnemen met Willemsen De Koning als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het reserveren van een taxi of ander vervoer.

FAQ

Hoe kan ik een account aanmaken bij Willemsen De Koning?

Om een account aan te maken bij Willemsen De Koning klik je op de website op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Nieuwe gebruiker?’. Hier kun je je gegevens invullen en een account aanmaken.

Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten kun je op de inlogpagina klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Vervolgens kun je via de stappen op het scherm een nieuw wachtwoord aanmaken.

Kan ik via de website een taxi reserveren?

Ja, via de website van Willemsen De Koning kun je gemakkelijk een taxi reserveren. Log hiervoor eerst in op je account, kies de gewenste datum en tijd en vul je adres- en contactgegevens in.