Inloggen bij Medewerkersportaal Dagelijks Leven

Medewerkersportaal Dagelijks Leven inloggen

 

Medewerkersportaal Dagelijks Leven is een handig online platform voor medewerkers van de zorginstelling. Het portaal biedt medewerkers de mogelijkheid om in te loggen en toegang te krijgen tot verschillende functies en informatie, zoals roosters, nieuws en documenten. Het is een belangrijke tool voor medewerkers om hun werk effici├źnter en effectiever uit te voeren.

Als medewerker van Dagelijks Leven kunt u heel gemakkelijk inloggen bij het Medewerkersportaal. Het enige dat u nodig heeft, is uw persoonlijke inloggegevens. U kunt deze gegevens krijgen van uw leidinggevende of via de HR-afdeling. Zodra u de inloggegevens heeft ontvangen, kunt u inloggen op het portaal en gebruik maken van alle beschikbare functies en informatie.

Inloggen bij Medewerkersportaal Dagelijks Leven

Het inloggen bij het Medewerkersportaal van Dagelijks Leven is zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

  1. Open uw internetbrowser
  2. Typ de url van het Medewerkersportaal in de adresbalk: https://medewerkersportaal.dagelijks-leven.nl
  3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in
  4. Klik op de knop ‘Inloggen’

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u contact opnemen met uw leidinggevende of de HR-afdeling. Zij kunnen u helpen om uw inloggegevens te herstellen.

FAQ

Hoe krijg ik toegang tot het Medewerkersportaal van Dagelijks Leven?

U kunt toegang krijgen tot het Medewerkersportaal van Dagelijks Leven door in te loggen met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Deze inloggegevens kunt u krijgen van uw leidinggevende of via de HR-afdeling.

Wat kan ik doen als ik mijn inloggegevens ben vergeten?

Als u uw inloggegevens bent vergeten, kunt u contact opnemen met uw leidinggevende of de HR-afdeling. Zij kunnen u helpen om uw inloggegevens te herstellen.

Is het Medewerkersportaal van Dagelijks Leven veilig?

Ja, het Medewerkersportaal van Dagelijks Leven is veilig. Het portaal maakt gebruik van beveiligde verbindingen om uw gegevens te beschermen. Daarnaast worden er regelmatig updates en controles uitgevoerd om de veiligheid te waarborgen.