Inloggen bij Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek inloggen

 

De Sint Maartenskliniek is een gespecialiseerd ziekenhuis met vestigingen in Nijmegen en Woerden. Het ziekenhuis is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals problemen met gewrichten, botten, pezen en spieren. De Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise op het gebied van orthopedie, reumatologie en revalidatiegeneeskunde.

De Sint Maartenskliniek is een academisch ziekenhuis en werkt nauw samen met verschillende universiteiten en onderzoeksinstellingen. Dit zorgt ervoor dat de behandelingen en technieken altijd gebaseerd zijn op de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast is er veel aandacht voor het welzijn van de patiënt en wordt er gestreefd naar persoonlijke en patiëntgerichte zorg.

Inloggen bij Sint Maartenskliniek

Als patiënt van de Sint Maartenskliniek kun je gebruik maken van de online diensten en het patiëntenportaal. Via het patiëntenportaal kun je onder andere afspraken maken, uitslagen inzien en contact opnemen met je behandelaar. Om in te loggen bij de Sint Maartenskliniek volg je de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de website van de Sint Maartenskliniek
  2. Klik op de knop ‘Inloggen’ of ‘Patiëntenportaal’
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in
  4. Klik op ‘Inloggen’ om toegang te krijgen tot het patiëntenportaal

Als je nog geen account hebt, kun je deze eenvoudig aanmaken. Klik op de knop ‘Account aanmaken’ en volg de instructies. Het is belangrijk dat je gebruikmaakt van een veilig wachtwoord en deze regelmatig wijzigt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken bij de Sint Maartenskliniek?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken bij de Sint Maartenskliniek door telefonisch contact op te nemen met het afsprakenbureau. Het telefoonnummer vind je op de website van de kliniek. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om online een afspraak te maken via het patiëntenportaal.

Hoe kan ik mijn uitslagen inzien?

Je kunt je uitslagen inzien via het patiëntenportaal van de Sint Maartenskliniek. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en ga naar de pagina met uitslagen. Hier kun je de resultaten van onderzoeken en tests bekijken.

Hoe kan ik contact opnemen met mijn behandelaar?

Via het patiëntenportaal kun je eenvoudig contact opnemen met je behandelaar. Klik op de knop ‘Contact’ en vul het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie van je behandelaar.