Inloggen bij Brainwave Cwz

Brainwave Cwz inloggen

 

Brainwave Cwz is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen. Het maakt gebruik van een EEG (elektro-encefalogram) om de elektrische activiteit in de hersenen te meten en te analyseren. Met behulp van Brainwave Cwz kunnen medische professionals gedetailleerd inzicht krijgen in de hersenactiviteit van patiënten, wat kan helpen bij het stellen van een diagnose en het bepalen van de juiste behandeling.

Inloggen bij Brainwave Cwz is eenvoudig en veilig. Het systeem is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt een intuïtieve interface waarmee medewerkers van het CWZ gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot de neurale gegevens van hun patiënten. Hieronder vindt u een overzicht van het inlogproces bij Brainwave Cwz:

Inloggen bij Brainwave Cwz

  1. Open uw webbrowser en ga naar de inlogpagina van Brainwave Cwz.
  2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Dit zijn unieke inloggegevens die zijn verstrekt door het CWZ.
  3. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot uw account.

Na succesvol inloggen komt u op het dashboard van Brainwave Cwz. Hier kunt u de EEG-gegevens van uw patiënten bekijken, analyseren en rapporteren. Het systeem biedt verschillende functies en tools om u te helpen bij uw werkzaamheden.

Veelgestelde vragen over Brainwave Cwz

1. Hoe kan ik een account aanvragen voor Brainwave Cwz?
Om een account aan te vragen, dient u contact op te nemen met de ICT-afdeling van het CWZ. Zij zullen u voorzien van de benodigde informatie en inloggegevens.
2. Is er een handleiding beschikbaar voor het gebruik van Brainwave Cwz?
Ja, er is een uitgebreide handleiding beschikbaar voor gebruikers van Brainwave Cwz. U kunt deze handleiding vinden op de website van het CWZ of via de inlogpagina van Brainwave Cwz.
3. Kan ik Brainwave Cwz ook gebruiken op mijn mobiele apparaat?
Ja, Brainwave Cwz is compatibel met mobiele apparaten. U kunt de bijbehorende app downloaden via de officiële app-winkels en inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
4. Wat gebeurt er als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u gebruikmaken van de “Wachtwoord vergeten” functie op de inlogpagina van Brainwave Cwz. Volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
5. Hoe lang worden de EEG-gegevens bewaard in Brainwave Cwz?
De bewaartermijn van de EEG-gegevens in Brainwave Cwz wordt bepaald door het CWZ en is in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving op het gebied van medische gegevens.