Inloggen bij Lumc Digid

Lumc Digid inloggen

 

Het LUMC Digid is een systeem dat wordt gebruikt door het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) om online toegang te bieden tot medische informatie en diensten. Met LUMC Digid kunnen patiënten en medewerkers veilig inloggen op verschillende online platforms van het LUMC, zoals het patiëntenportaal en het elektronisch patiëntendossier.

Om in te loggen bij LUMC Digid heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze gegevens worden verstrekt door het LUMC zelf of kunnen worden aangevraagd via de website. Nadat u uw inloggegevens heeft ontvangen, kunt u eenvoudig inloggen op het gewenste platform.

Inloggen bij LUMC Digid

Om in te loggen bij LUMC Digid volgt u de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de website van het LUMC (www.lumc.nl) en klik op de optie “Inloggen” of “Mijn LUMC”.
  2. U wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van LUMC Digid. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klik op de knop “Inloggen” om uw aanmelding te voltooien.
  4. Na succesvolle authenticatie wordt u ingelogd op het gewenste LUMC-platform.

Het is belangrijk om uw gebruikersnaam en wachtwoord veilig te bewaren. Deel deze gegevens niet met anderen en wijzig regelmatig uw wachtwoord om de veiligheid van uw account te waarborgen.

Veelgestelde vragen over LUMC Digid

Wat moet ik doen als ik mijn LUMC Digid-wachtwoord ben vergeten?
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u op de inlogpagina klikken op de optie “Wachtwoord vergeten?”. U wordt gevraagd om uw gebruikersnaam en e-mailadres in te voeren. Volg de instructies in de e-mail die u ontvangt om uw wachtwoord te resetten.
Kan ik mijn LUMC Digid-gebruikersnaam wijzigen?
Nee, het is niet mogelijk om uw LUMC Digid-gebruikersnaam te wijzigen. U kunt echter contact opnemen met de klantenservice van het LUMC voor verdere assistentie.
Wat voor soort informatie kan ik via LUMC Digid inzien?
Met LUMC Digid kunt u toegang krijgen tot uw medische gegevens, zoals laboratoriumresultaten, afspraken en correspondentie met uw zorgverleners. U kunt ook herhaalrecepten aanvragen en communiceren met het LUMC-team.
Kan ik LUMC Digid ook op mijn mobiele telefoon gebruiken?
Ja, u kunt LUMC Digid ook op uw mobiele telefoon gebruiken. Het LUMC heeft een mobiele app beschikbaar gesteld waarmee u eenvoudig toegang heeft tot uw medische gegevens en diensten.