Inloggen bij Mijn Zgv

Mijn Zgv inloggen

 

Mijn Zgv is een online platform dat patiënten van Ziekenhuis Gelderse Vallei in staat stelt om eenvoudig en veilig toegang te krijgen tot hun medische gegevens, afspraken en andere belangrijke informatie. Het biedt een handige manier voor patiënten om hun gezondheid te beheren en in contact te blijven met hun zorgverleners.

Door in te loggen bij Mijn Zgv kunnen patiënten snel en gemakkelijk toegang krijgen tot allerlei functies en informatie die verband houden met hun behandeling en zorg. Of het nu gaat om het bekijken van labresultaten, het plannen van afspraken of het communiceren met zorgverleners, Mijn Zgv maakt het allemaal mogelijk op één centrale locatie.

Inloggen bij Mijn Zgv

Om in te loggen bij Mijn Zgv, dienen patiënten eerst naar de officiële website van Ziekenhuis Gelderse Vallei te gaan. Vervolgens kunnen ze op de daarvoor bestemde knop klikken om in te loggen op het portaal. Patiënten zullen gevraagd worden om hun persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot hun account.

Zodra patiënten succesvol zijn ingelogd bij Mijn Zgv, kunnen ze verschillende functionaliteiten gebruiken, zoals het inzien van hun medisch dossier, het communiceren met zorgverleners via een beveiligd berichtensysteem en het plannen van afspraken.

Veelgestelde vragen over Mijn Zgv

Hoe kan ik mijn labresultaten bekijken op Mijn Zgv?
Om uw labresultaten te bekijken, dient u in te loggen op Mijn Zgv en naar het gedeelte met medische gegevens te gaan. Daar zult u een overzicht vinden van uw recente labresultaten.
Kan ik via Mijn Zgv een bericht sturen naar mijn zorgverlener?
Ja, binnen Mijn Zgv is er een beveiligd berichtensysteem beschikbaar waarmee u veilig en vertrouwelijk berichten kunt uitwisselen met uw zorgverleners.
Hoe kan ik een afspraak inplannen via Mijn Zgv?
Om een afspraak te maken, kunt u inloggen op Mijn Zgv en navigeren naar de sectie voor afspraken. Daar kunt u een geschikte datum en tijd kiezen op basis van de beschikbaarheid.