Inloggen bij Mijn Avl

Mijn Avl inloggen

 

Mijn AVL is een online portaal dat patiënten en hun zorgverleners toegang geeft tot informatie en functionaliteiten met betrekking tot hun zorgtraject bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Het AVL is een gespecialiseerd kankerziekenhuis dat zich richt op onderzoek, behandeling en nazorg van patiënten met kanker. Het biedt hoogwaardige zorg op maat en streeft naar de beste resultaten voor elke individuele patiënt.

Als patiënt van het AVL is het hebben van toegang tot Mijn AVL een waardevol instrument. In dit portaal kunnen patiënten hun medische gegevens bekijken, contact leggen met hun zorgverleners, afspraken maken en medicijnen bestellen. Het biedt een gemakkelijke en efficiënte manier om betrokken te zijn bij het eigen zorgtraject en om te communiceren met het medische team.

Inloggen bij Mijn AVL

Om toegang te krijgen tot Mijn AVL moeten patiënten zich eerst registreren. Dit kan op de website van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Na registratie ontvangt de patiënt een persoonlijk inlogaccount en een wachtwoord. Met deze gegevens kan de patiënt vervolgens inloggen op Mijn AVL.

Eenmaal ingelogd hebben patiënten een breed scala aan functionaliteiten tot hun beschikking. Ze kunnen bijvoorbeeld hun medische gegevens inzien, waaronder uitslagen van onderzoeken, behandelplannen en verslagen van consulten. Ook kunnen ze afspraken maken en wijzigen, herhaalrecepten aanvragen en berichten sturen naar hun zorgverleners voor vragen of overleg.

Mijn AVL is ook beschikbaar voor zorgverleners die betrokken zijn bij het zorgtraject van de patiënten. Zij hebben toegang tot relevante medische informatie en kunnen communiceren met zowel de patiënt als andere zorgverleners. Dit bevordert de samenwerking en zorgt ervoor dat alle betrokkenen goed geïnformeerd zijn en kunnen bijdragen aan de beste zorg voor de patiënt.

FAQ

Hoe kan ik me registreren voor Mijn AVL?

Om toegang te krijgen tot Mijn AVL moet je je eerst registreren op de website van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Volg de instructies op de registratiepagina en vul alle benodigde gegevens in. Na registratie ontvang je een persoonlijk inlogaccount en wachtwoord.

Wat kan ik allemaal doen in Mijn AVL?

In Mijn AVL kun je onder andere je medische gegevens bekijken, afspraken maken en wijzigen, herhaalrecepten aanvragen en berichten sturen naar je zorgverleners. Je hebt ook toegang tot relevante informatie en kunt communiceren met andere zorgverleners die betrokken zijn bij jouw zorgtraject.

Kan ik Mijn AVL ook gebruiken als zorgverlener?

Ja, Mijn AVL is ook beschikbaar voor zorgverleners die betrokken zijn bij het zorgtraject van de patiënten. Als zorgverlener heb je toegang tot relevante medische informatie en kun je communiceren met zowel de patiënt als andere zorgverleners.