Inloggen bij Mijn Zorgdomein

Mijn Zorgdomein inloggen

 

Mijn Zorgdomein is een online platform dat patiënten, zorgverleners en zorginstellingen met elkaar verbindt. Het doel van Mijn Zorgdomein is om de communicatie en informatie-uitwisseling binnen de zorg te verbeteren. Met Mijn Zorgdomein kunnen patiënten onder andere hun persoonlijke medische gegevens inzien, afspraken maken, labresultaten bekijken en berichten sturen naar hun zorgverlener.

Inloggen bij Mijn Zorgdomein is eenvoudig en veilig. Om in te loggen heeft u een persoonlijk account nodig. Als patiënt kunt u een account aanmaken via uw zorgverlener of zorginstelling. U ontvangt dan een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen op Mijn Zorgdomein.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem. Via de website van Mijn Zorgdomein kunt u gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg hiervoor de instructies op het scherm en u ontvangt een e-mail met een link om uw wachtwoord te resetten.

Eenmaal ingelogd op Mijn Zorgdomein heeft u toegang tot een scala aan handige functies. U kunt bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen, afspraken maken of verzetten, herhaalrecepten aanvragen en uw medicatieoverzicht inzien. Daarnaast kunt u eenvoudig berichten sturen naar uw zorgverlener en ontvangt u notificaties wanneer er nieuwe informatie voor u klaarstaat.

Veiligheid en privacy

Mijn Zorgdomein hecht veel waarde aan de veiligheid en privacy van uw gegevens. Alle communicatie via het platform verloopt via een beveiligde verbinding. Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een goed beveiligde omgeving en zijn alleen toegankelijk voor uzelf en uw zorgverlener. Mijn Zorgdomein voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van privacy en gegevensbescherming.

FAQ

Hoe kan ik een nieuw account aanmaken op Mijn Zorgdomein?
Als patiënt kunt u een account aanmaken via uw zorgverlener of zorginstelling. U ontvangt dan een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen op Mijn Zorgdomein.
Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten als ik het vergeten ben?
Op de website van Mijn Zorgdomein kunt u gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg hiervoor de instructies op het scherm en u ontvangt een e-mail met een link om uw wachtwoord te resetten.
Wat voor informatie kan ik bekijken en wijzigen op Mijn Zorgdomein?
Op Mijn Zorgdomein kunt u onder andere uw persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen, afspraken maken of verzetten, herhaalrecepten aanvragen en uw medicatieoverzicht inzien.
Hoe is de veiligheid van mijn gegevens gewaarborgd?
Mijn Zorgdomein zorgt voor een beveiligde verbinding en heeft maatregelen genomen om uw persoonlijke gegevens goed te beschermen. Alle gegevens zijn alleen toegankelijk voor uzelf en uw zorgverlener en voldoen aan de wet- en regelgeving rondom privacy en gegevensbescherming.