Inloggen bij Uu Library

Uu Library inloggen

 

Uu Library is een essentiƫle bron van kennis en informatie voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Het is een uitgebreide bibliotheek die een breed scala aan boeken, tijdschriften, wetenschappelijke artikelen en andere informatiebronnen biedt. Met een enorme collectie materiaal op verschillende vakgebieden, stelt Uu Library gebruikers in staat om diepgaand onderzoek te doen en de benodigde informatie te vinden om hun academische doelen te bereiken.

Inloggen bij Uu Library is eenvoudig en biedt gebruikers toegang tot exclusieve bronnen en functionaliteiten. Of je nu een student bent die op zoek is naar relevante literatuur voor een scriptie, een onderzoeker die de nieuwste wetenschappelijke artikelen nodig heeft of een docent die op zoek is naar aanvullend materiaal voor college, Uu Library heeft het allemaal.

Inloggen bij Uu Library

Om toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit van Uu Library, is het noodzakelijk om in te loggen met je Utrecht University Solis ID. Hiermee krijg je toegang tot je persoonlijke account, waar je je geleende boeken kunt beheren, zoekopdrachten kunt opslaan en toegang hebt tot elektronische bronnen.

Volg deze eenvoudige stappen om in te loggen bij Uu Library:

  1. Open de Uu Library-website op je computer of mobiele apparaat.
  2. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de startpagina.
  3. Je wordt doorverwezen naar de Utrecht University Solis ID-inlogpagina.
  4. Voer je Solis ID en wachtwoord in en klik op “Inloggen”.
  5. Na succesvolle verificatie word je teruggestuurd naar de Uu Library-website en ben je ingelogd.

Als je problemen ondervindt tijdens het inlogproces, kun je contact opnemen met de Utrecht University Helpdesk voor ondersteuning.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe kan ik een boek lenen bij Uu Library?

Om een boek te lenen bij Uu Library, moet je een geldige Utrecht University-studenten- of medewerkerskaart hebben. Ga naar de bibliotheekbalie, zoek het gewenste boek op in het catalogus- en uitleensysteem en presenteer je kaart aan het personeel om het boek uit te lenen.

Hoe kan ik elektronische bronnen raadplegen bij Uu Library?

Om toegang te krijgen tot elektronische bronnen bij Uu Library, moet je inloggen op de website met je Utrecht University Solis ID. Vanuit je persoonlijke account kun je zoeken naar elektronische bronnen, zoals e-books en online tijdschriften, en deze direct raadplegen.

Kan ik boeken verlengen bij Uu Library?

Ja, boeken kunnen worden verlengd zolang er geen aanvraag voor hetzelfde boek is. Dit kan online worden gedaan via je persoonlijke account op de Uu Library-website of aan de balie van de bibliotheek.