Inloggen bij Umcg Umcg Werken Het Medewerkers

Umcg Umcg Werken Het Medewerkers inloggen

 

Het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen) is een academisch ziekenhuis en het grootste medisch centrum in het noorden van Nederland. Het UMCG is gevestigd in Groningen en heeft als missie om de gezondheid van mensen te bevorderen. Een belangrijk onderdeel van het UMCG is het werken met medewerkers. Het UMCG biedt diverse mogelijkheden voor medewerkers, zoals vacatures, opleidingen en ondersteuning bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

Inloggen bij het UMCG Werken voor medewerkers is eenvoudig en snel. Als medewerker van het UMCG kun je via het portaal toegang krijgen tot allerlei informatie en handige tools. Je kunt bijvoorbeeld je loonstroken en jaaropgaven bekijken, je rooster inzien, vakantiedagen aanvragen en je persoonlijke gegevens wijzigen. Het inloggen verloopt via een beveiligde verbinding, waardoor je gegevens goed beschermd zijn.

Inloggen bij UMCG Werken

Om in te loggen bij UMCG Werken, ga je naar de website van het UMCG en klik je op het tabblad ‘Medewerkers’. Hier vind je een link naar het portaal waar je kunt inloggen. Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot het portaal. Deze gegevens worden verstrekt door het UMCG. Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, dan kun je contact opnemen met de ICT-helpdesk van het UMCG.

Als je succesvol bent ingelogd, kom je op de startpagina van UMCG Werken. Hier vind je een overzicht van de beschikbare functies en kun je navigeren naar de specifieke onderdelen waar je informatie of acties kunt uitvoeren. Het portaal is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt.

Voordelen van UMCG Werken

Het gebruik van UMCG Werken brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste heb je als medewerker toegang tot al je persoonlijke gegevens op één plek. Hierdoor hoef je niet op verschillende plekken in te loggen of informatie te zoeken. Daarnaast kun je snel en eenvoudig zaken regelen, zoals het aanvragen van verlof of het bekijken van je salarisgegevens.

Verder biedt UMCG Werken ook ondersteuning voor medewerkers op het gebied van loopbaanontwikkeling. Je kunt bijvoorbeeld vacatures binnen het UMCG bekijken en solliciteren op interne functies. Daarnaast zijn er diverse opleidingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten. Het UMCG investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt hen de mogelijkheid om door te groeien in hun carrière.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen?
Om je gebruikersnaam of wachtwoord te wijzigen, dien je contact op te nemen met de ICT-helpdesk van het UMCG. Zij kunnen je verder helpen met het aanpassen van je gegevens.
Kan ik ook inloggen buiten het UMCG?
Nee, UMCG Werken is alleen toegankelijk binnen het interne netwerk van het UMCG. Dit betekent dat je vanaf een externe locatie geen toegang hebt tot het portaal.
Zijn mijn gegevens veilig bij UMCG Werken?
Ja, het UMCG zorgt ervoor dat je gegevens goed beveiligd zijn. Het inloggen verloopt via een beveiligde verbinding en je kunt alleen toegang krijgen met een geldige gebruikersnaam en wachtwoord.
Kan ik ook inloggen met mijn UMCG-pas?
Nee, het inloggen bij UMCG Werken kan alleen met een gebruikersnaam en wachtwoord. De UMCG-pas is geen geldige inlogmethode voor het portaal.