Inloggen bij Sligro Met Klantnummer

Sligro Met Klantnummer inloggen

 

Sligro Met Klantnummer is een online platform dat exclusief is ontwikkeld voor de klanten van Sligro. Met dit klantnummer kunnen klanten eenvoudig toegang krijgen tot het uitgebreide assortiment van Sligro en profiteren van diverse voordelen en services. Of je nu een zelfstandige ondernemer, horeca-uitbater of grootverbruiker bent, Sligro Met Klantnummer is er om jouw inkoopproces effici├źnter en gemakkelijker te maken.

Inloggen bij Sligro Met Klantnummer is een eenvoudig proces. Als klant van Sligro kun je gebruik maken van je persoonlijke klantnummer om toegang te krijgen tot het platform. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en jouw klantnummer. Zodra je deze gegevens hebt, volg je eenvoudig onderstaande stappen om in te loggen:

  1. Ga naar de website van Sligro en klik op de knop “Inloggen”.
  2. Vul jouw klantnummer in het daarvoor bestemde veld.
  3. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke account.

Zodra je bent ingelogd, heb je toegang tot alle functionaliteiten van Sligro Met Klantnummer. Je kunt gemakkelijk het uitgebreide assortiment bekijken en producten bestellen. Daarnaast kun je gebruik maken van handige features zoals het aanmaken van een favorietenlijst, bestelhistorie inzien en het plaatsen van herhaalbestellingen. Het platform is speciaal ontwikkeld om jouw inkoopproces te vereenvoudigen en tijd te besparen.

Heb je nog vragen over het inloggen bij Sligro Met Klantnummer? Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet:

Hoe kan ik een account aanmaken bij Sligro Met Klantnummer?
Op dit moment is het alleen mogelijk om in te loggen met jouw klantnummer. Een apart account aanmaken is niet nodig.
Ik ben mijn klantnummer vergeten. Wat moet ik doen?
In dat geval kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Sligro. Zij kunnen je verder helpen en jouw klantnummer verstrekken.
Kan ik meerdere klantnummers gebruiken voor verschillende vestigingen?
Ja, het is mogelijk om meerdere klantnummers te gebruiken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Sligro.
Is het mogelijk om producten te retourneren via Sligro Met Klantnummer?
Ja, retourneren is mogelijk. Neem contact op met de klantenservice van Sligro om de retourprocedure te bespreken.