Inloggen bij Adwords

Adwords inloggen

 

Adwords is een online advertentieplatform van Google, waarmee adverteerders hun advertenties kunnen weergeven op de zoekresultatenpagina van Google en op websites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Met Adwords kunnen adverteerders hun advertenties targeten op basis van zoekwoorden, locatie, taal en demografische gegevens, waardoor ze hun doelgroep effectief kunnen bereiken.

Inloggen bij Adwords is een eenvoudig proces dat toegang geeft tot alle functies en instellingen van het advertentieplatform. Om in te loggen, moet je een Google-account hebben. Als je nog geen Google-account hebt, kun je er een aanmaken op de officiële website van Google. Zodra je een Google-account hebt, kun je eenvoudig inloggen bij Adwords door de volgende stappen te volgen:

  1. Open je internetbrowser en ga naar de Adwords-website.
  2. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Voer je Google-accountgegevens in, waaronder je e-mailadres en wachtwoord.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot je Adwords-account.

Als je je inloggegevens bent vergeten, kun je op de “Hulp bij inloggen” link klikken op de inlogpagina van Adwords. Hier kun je instructies vinden om je accountgegevens te herstellen.

Veelgestelde vragen over inloggen bij Adwords

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Als je je wachtwoord wilt wijzigen, volg dan de volgende stappen:

  1. Log in bij je Adwords-account.
  2. Klik op het tandwielicoon in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer “Accountinstellingen”.
  3. Navigeer naar het tabblad “Beveiliging”.
  4. Klik op de optie “Wachtwoord wijzigen”.
  5. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Wat moet ik doen als ik mijn e-mailadres ben vergeten?

Als je je e-mailadres bent vergeten, kun je het beste de “Hulp bij inloggen” link op de Adwords-inlogpagina gebruiken. Volg de instructies om je accountgegevens te herstellen.

Kan ik meerdere Adwords-accounts beheren met één Google-account?

Ja, het is mogelijk om meerdere Adwords-accounts te beheren met één Google-account. Je kunt extra Adwords-accounts maken en beheren via de “Accountinstellingen” pagina in je Adwords-account.

Waar kan ik terecht voor technische ondersteuning bij het inloggen?

Als je technische problemen ondervindt bij het inloggen bij Adwords, kun je contact opnemen met de klantenservice van Google Adwords. Ze helpen je graag verder en kunnen je begeleiden bij het oplossen van technische problemen.