Inloggen bij Spotify Duo

Spotify Duo inloggen

 

Spotify Duo is een abonnementsplan dat wordt aangeboden door Spotify. Het is gericht op stellen die samen naar muziek willen luisteren, maar een eigen muzieksmaak hebben. Met Spotify Duo kunnen beide partners genieten van hun favoriete muziek met behoud van hun individuele accounts.

Het abonnementsplan biedt verschillende voordelen, zoals toegang tot de uitgebreide muziekbibliotheek van Spotify, de mogelijkheid om nummers zonder advertenties af te spelen en de optie om nummers offline te beluisteren. Spotify Duo is een geweldige keuze voor stellen die graag samen van muziek willen genieten, maar geen compromis willen sluiten op het gebied van hun individuele muzieksmaak.

Inloggen bij Spotify Duo

Het inloggen bij Spotify Duo is eenvoudig en gemakkelijk te doen. Volg gewoon de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot je Duo-account:

  1. Bezoek de Spotify-website of open de Spotify-app op je apparaat.
  2. Klik op de knop “Inloggen” en voer je inloggegevens in (gebruikersnaam en wachtwoord) van je individuele Spotify-accounts.
  3. Als je al bent ingelogd op je individuele account, klik je op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer je “Account” in het drop-downmenu.
  4. Kies in het accountmenu de optie “Upgraden naar Duo”.
  5. Volg de instructies op het scherm om je Spotify Duo-account in te stellen. Je wordt mogelijk gevraagd om de verificatie van je relatie met de andere persoon te bevestigen.
  6. Zodra je Duo-account is ingesteld, kun je genieten van alle voordelen van Spotify Duo, inclusief het delen van afspeellijsten en het ontdekken van nieuwe muziek samen met je partner.

Het inloggen bij Spotify Duo biedt een naadloze overgang van individuele accounts naar een gedeeld abonnementsplan. Hierdoor kunnen gebruikers samen van muziek genieten en tegelijkertijd hun persoonlijke muzieksmaak behouden.

FAQ

Hoeveel kost Spotify Duo?
Het abonnementsplan van Spotify Duo kost [prijs].
Kan ik mijn bestaande afspeellijsten behouden?
Ja, bij het upgraden naar Spotify Duo blijven je bestaande afspeellijsten behouden.
Kan ik mijn individuele account nog steeds gebruiken na het upgraden naar Duo?
Ja, je individuele account blijft intact en kan nog steeds worden gebruikt na het upgraden naar Spotify Duo.
Kan ik mijn Duo-account delen met iemand buiten mijn huishouden?
Nee, Spotify Duo is bedoeld voor mensen die samenwonen op hetzelfde adres.
Hoe kan ik switchen tussen individuele en Duo-accounts?
Je kunt eenvoudig switchen tussen individuele en Duo-accounts door in te loggen met de gewenste inloggegevens.