Inloggen bij Rino Portal

Rino Portal inloggen

 

Rino Portal is een online leerplatform waar zorgprofessionals trainingen kunnen volgen. Het platform heeft cursussen voor verschillende sectoren binnen de zorg, zoals de GGZ, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Om gebruik te maken van de Rino Portal moet je eerst een account aanmaken. Dit kun je doen door naar de website te gaan en op ‘registreren’ te klikken. Vervolgens vul je je gegevens in en kun je een betalingsmethode selecteren. Na het afronden van de betaling kun je direct beginnen met het volgen van cursussen.

Inloggen bij Rino Portal

Als je al een account hebt bij de Rino Portal kun je gemakkelijk inloggen. Ga naar de website en klik op ‘inloggen’ in de rechter bovenhoek. Vervolgens vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik je op ‘inloggen’.

Wanneer je bent ingelogd kom je op je persoonlijke dashboard terecht. Hier zie je een overzicht van de cursussen die je hebt gevolgd en de cursussen waar je nog mee bezig bent. Ook kun je hier nieuwe cursussen vinden en starten.

FAQ

Wat is de Rino Portal?

De Rino Portal is een online leerplatform voor zorgprofessionals. Hier kun je verschillende cursussen volgen voor onder andere de GGZ, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken ga je naar de website van de Rino Portal en klik je op ‘registreren’. Hier vul je je gegevens in en rond je de betaling af. Daarna kun je direct beginnen met het volgen van cursussen.

Hoe log ik in bij de Rino Portal?

Om in te loggen ga je naar de website van de Rino Portal en klik je op ‘inloggen’ in de rechter bovenhoek. Hier vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik je op ‘inloggen’.