Inloggen bij Hmc Magister

Hmc Magister inloggen

 

HMC Magister is een digitaal platform dat speciaal is ontworpen voor de studenten van het Haags Montessori College. Magister biedt studenten toegang tot diverse features, zoals het inzien van lesroosters, cijfers en aanwezigheid. Bovendien kunnen leraren huiswerkopdrachten, notities en mededelingen delen met studenten via het platform.

Via Magister kunnen ouders ook de prestaties en het gedrag van hun kinderen op school bekijken. Dit houdt hen op de hoogte van de voortgang van hun kind in de klas. Het platform biedt een overzichtelijke interface die gemakkelijk te gebruiken is voor zowel studenten als ouders.

Inloggen bij HMC Magister

Ga naar de inlogpagina van HMC Magister en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Zorg ervoor dat u de juiste inloggegevens invoert om toegang te krijgen tot het platform. Als u problemen ondervindt bij het inloggen, neem dan contact op met de schooladministratie voor assistentie.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, klik dan op de relevante link onder het inlogformulier. U wordt gevraagd uw e-mailadres in te voeren dat is gekoppeld aan uw account. Vervolgens ontvangt u een e-mail met instructies over hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen of uw gebruikersnaam kunt ophalen.

Vergeet niet om uit te loggen als u klaar bent met Magister, vooral als u gebruikmaakt van een openbare of gedeelde computer. Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang tot uw account.

Veelgestelde vragen over HMC Magister

Hoe vaak worden de cijfers in Magister bijgewerkt?
Cijfers worden bijgewerkt zodra docenten ze invoeren in het systeem. Het is aan te raden om regelmatig in te loggen om de voortgang van uw kind bij te houden.
Kan ik meerdere kinderen tegelijkertijd volgen in Magister?
Ja, u kunt al uw kinderen bekijken via uw Magister-account. Klik hiervoor op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer het kind wiens gegevens u wilt bekijken.
Kan ik het lesrooster van mijn kind downloaden?
Ja, u kunt het lesrooster van uw kind downloaden als PDF-bestand. Klik hiervoor op het pictogram voor lesrooster in het hoofdmenu en selecteer de optie ‘Download rooster als PDF’.
Is Magister beschikbaar als mobiele app?
Ja, de Mobiele versie van Magister is beschikbaar voor zowel iOS als Android. U kunt de app downloaden via de Apple App Store of Google Play Store.
Wie kan ik contacteren als ik problemen ondervind bij het gebruik van Magister?
Als u problemen ondervindt bij het gebruik van Magister, neem dan contact op met de schooladministratie of stuur een e-mail naar de helpdesk van Magister.