Inloggen bij Psv Clubkaart

Psv Clubkaart inloggen

 

De PSV Clubkaart is een exclusieve manier om lid te worden van één van de meest iconische voetbalclubs in Nederland. Met de PSV Clubkaart krijg je toegang tot unieke evenementen, kortingen op officiële merchandise en meer. Maar wat is de PSV Clubkaart eigenlijk?

De PSV Clubkaart is een gepersonaliseerde kaart die gebruikt kan worden als seizoenskaart in het Philips Stadion. Naast toegang tot wedstrijden, biedt de Clubkaart ook een scala aan extra voordelen, zoals de eerder genoemde kortingen op merchandise, een kijkje achter de schermen bij de club en meer. Bovendien krijgen houders van een PSV Clubkaart voorrang bij het bestellen van tickets voor uitwedstrijden.

Inloggen bij PSV Clubkaart

Het inloggen bij de PSV Clubkaart gebeurt online. Op de website van PSV kun je een account aanmaken en vervolgens inloggen. Bij het inloggen dien je je e-mailadres en wachtwoord in te voeren dat je hebt gekozen bij het aanmaken van het account. Als je voor het eerst inlogt, moet je ook je PSV Clubkaartnummer invoeren.

Eenmaal ingelogd kun je jouw persoonlijke gegevens en kaartgegevens bekijken en wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld je adresgegevens of wachtwoord aanpassen, maar ook eventuele telefoonnummers of andere contactinformatie toevoegen of verwijderen.

Bovendien is het mogelijk om via het account extra Clubkaarten te bestellen voor bijvoorbeeld vrienden of familie. Als je meerdere Clubkaarten beheert, kun je deze allemaal bekijken en wijzigen in één overzichtelijk dashboard.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een PSV Clubkaart aanvragen?

  Een PSV Clubkaart aanvragen kan via de website van PSV. Hier vind je meer informatie over de verschillende soorten Clubkaarten en de bijbehorende voordelen.

 • Hoe betaal ik voor mijn PSV Clubkaart?

  Betalen voor je PSV Clubkaart kan via verschillende betaalmethoden, zoals iDeal of creditcard. Bij het aanvragen van de Clubkaart krijg je meer informatie over de beschikbare betaalmethoden.

 • Kan ik mijn PSV Clubkaart ook gebruiken voor uitwedstrijden?

  Ja, houders van een PSV Clubkaart hebben voorrang bij het bestellen van tickets voor uitwedstrijden.

 • Kan ik mijn PSV Clubkaart ook gebruiken bij andere evenementen dan voetbalwedstrijden?

  Nee, de PSV Clubkaart is alleen geldig voor toegang tot voetbalwedstrijden in het Philips Stadion.