Inloggen bij Promedico Asp

Promedico Asp inloggen

 

Promedico Asp is een software-oplossing die specifiek is ontworpen voor huisartsenpraktijken. Het is een gebruiksvriendelijk EPD dat uitgebreide functionaliteiten biedt om de dagelijkse taken en processen in de huisartsenpraktijk te ondersteunen. Dankzij Promedico Asp kunnen huisartsen zich richten op kerntaken, zoals het verlenen van zorg aan patiënten, en zijn de administratieve taken eenvoudiger en sneller uit te voeren.

Inloggen bij Promedico Asp is een belangrijke taak voor huisartsen, assistenten en praktijkmedewerkers. Het inlogproces verloopt snel en veilig en is eenvoudig te realiseren via de Promedico Asp-inlogpagina. Hieronder lees je meer over het inlogproces bij Promedico Asp.

Inloggen bij Promedico Asp

Om in te kunnen loggen bij Promedico Asp zijn er verschillende gegevens vereist. Allereerst heb je een Persoonlijke Beroepsgebonden Code (PBC) nodig. Deze code is als het ware je persoonlijke digitale sleutel waarmee je toegang krijgt tot Promedico Asp. De PBC wordt gekoppeld aan je BIG-registratiegegevens en aan de praktijk waar je werkzaam bent. Eenmaal ingelogd kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren binnen het EPD, afhankelijk van de rechten die je hebt binnen de praktijk.

Om in te loggen bij Promedico Asp ga je naar de Promedico Asp-inlogpagina. Hier vul je de volgende gegevens in:

  • Je BIG-nummer;
  • Je PBC-code;
  • De naam van de praktijk waarvoor je werkt.

Als je deze gegevens correct hebt ingevuld, krijg je toegang tot Promedico Asp en kun je aan de slag.

Veilig inloggen bij Promedico Asp

Veilig inloggen is van groot belang om de privacy, vertrouwelijkheid en integriteit van patiëntgegevens te waarborgen. Promedico Asp voldoet aan strenge beveiligingseisen en maakt gebruik van verschillende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van patiëntgegevens te garanderen.

Om veilig in te kunnen loggen bij Promedico Asp dienen gebruikers zich te houden aan een aantal regels en veiligheidsmaatregelen. Zo is het belangrijk om je PBC-code geheim te houden en niet te delen met anderen. Daarnaast is het van belang om te werken met sterke en unieke wachtwoorden en deze regelmatig te wijzigen. Ook dien je altijd uit te loggen wanneer je klaar bent met je werkzaamheden in Promedico Asp.

FAQ

Hoe krijg ik een PBC-code in Promedico Asp?

Om een PBC-code te krijgen dien je BIG-geregistreerd te zijn en werkzaam te zijn bij een huisartsenpraktijk die gebruik maakt van Promedico Asp. De PBC-code wordt gekoppeld aan je BIG-registratiegegevens en aan de praktijk waar je werkzaam bent.

Hoe kan ik uitloggen bij Promedico Asp?

Uitloggen bij Promedico Asp is eenvoudig. Klik hiervoor op het icoontje met het poppetje rechtsboven in het scherm en selecteer ‘Uitloggen’.

Wat moet ik doen als ik mijn PBC-code ben vergeten?

Als je je PBC-code bent vergeten, dien je contact op te nemen met de beheerder van Promedico Asp binnen je praktijk. Deze kan je helpen om je PBC-code te achterhalen of een nieuwe code aan te maken.