Inloggen bij Op Zermelo

Op Zermelo inloggen

 

Op Zermelo is een online leerplatform dat gebruikt wordt door docenten en leerlingen in Nederland. Het is een handige tool om lessen te plannen en opdrachten te geven. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden voor het maken van interactieve lessen.

Inloggen bij Op Zermelo is eenvoudig en snel. Ga naar de website van Op Zermelo en klik op de knop ‘inloggen’. Voer vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘inloggen’. Je wordt nu automatisch ingelogd op het platform en kunt direct aan de slag.

Stappenplan inloggen Op Zermelo

  1. Ga naar de website van Op Zermelo
  2. Klik op de knop ‘inloggen’
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in
  4. Klik op ‘inloggen’

Als je nog geen account hebt bij Op Zermelo, klik dan op ‘registreren’ en volg de stappen om een account aan te maken. Dit is binnen enkele minuten gedaan en daarna kun je direct inloggen en gebruik maken van het platform.

Veelgestelde vragen over inloggen bij Op Zermelo

Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina. Je krijgt dan een e-mail toegestuurd met instructies om je wachtwoord te resetten.

Ik krijg de melding ‘onjuiste gebruikersnaam of wachtwoord’, wat moet ik doen?

Controleer of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd. Let hierbij op hoofdletters en kleine letters. Als je zeker weet dat je de juiste gegevens hebt ingevoerd en je nog steeds de melding krijgt, neem dan contact op met de beheerder van je school.

Kan ik ook inloggen met mijn Google-account?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om in te loggen met een Google-account. Je kunt alleen inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je van Op Zermelo hebt ontvangen.