Inloggen bij Mijnmst

Mijnmst inloggen

 

MijnMST is een online platform dat patiënten van het Medisch Spectrum Twente de mogelijkheid biedt om gemakkelijk toegang te krijgen tot hun medische gegevens en afspraken. Met MijnMST kunnen patiënten inloggen en hun persoonlijke informatie inzien, zoals laboratoriumresultaten, röntgenfoto’s en medicatieoverzichten. Door gebruik te maken van de digitale services van MijnMST kunnen patiënten een actieve rol spelen in hun eigen gezondheid.

Inloggen bij MijnMST is eenvoudig en veilig. Om gebruik te kunnen maken van dit online platform, hebben patiënten een persoonlijk account nodig. Bij hun eerste bezoek aan het ziekenhuis ontvangen patiënten een activatiecode waarmee ze hun account kunnen aanmaken. Deze code wordt verstuurd via post of e-mail, afhankelijk van de voorkeur van de patiënt.

Om in te loggen bij MijnMST moeten patiënten naar de officiële website van het Medisch Spectrum Twente gaan. Daar kunnen ze klikken op de knop “Inloggen MijnMST” om naar de inlogpagina te gaan. Op deze pagina moeten ze hun gebruikersnaam en wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot hun persoonlijke gegevens. Het is belangrijk dat patiënten hun inloggegevens veilig bewaren en deze niet delen met anderen.

Na succesvol in te loggen, hebben patiënten toegang tot een overzichtelijk dashboard waar ze hun medische gegevens kunnen bekijken. Ze kunnen bijvoorbeeld hun afspraken inzien en wijzigen, laboratoriumresultaten bekijken, notities lezen die tijdens consulten zijn gemaakt, en communiceren met hun zorgverleners. MijnMST biedt ook de mogelijkheid om herhaalrecepten aan te vragen en medische vragenlijsten in te vullen.

Inloggen bij MijnMST biedt patiënten vele voordelen. Het stelt hen in staat om altijd en overal toegang te hebben tot hun medische gegevens, waardoor ze een beter inzicht krijgen in hun gezondheidssituatie. Patiënten kunnen ook gemakkelijk communiceren met hun zorgverleners, wat de zorgverlening efficiënter maakt. Daarnaast kunnen ze met MijnMST zelf de regie nemen over hun gezondheid en actief werken aan hun herstel en welzijn.

Veelgestelde Vragen over Inloggen bij MijnMST:

  1. Hoe kan ik een MijnMST-account aanmaken?
  2. Om een MijnMST-account aan te maken, ontvangt u bij uw eerste bezoek aan het ziekenhuis een activatiecode. Ga naar de officiële website van het Medisch Spectrum Twente en klik op de knop “Inloggen MijnMST”. Volg de instructies om uw account aan te maken met behulp van de activatiecode.

  3. Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens ben vergeten?
  4. Als u uw inloggegevens bent vergeten, kunt u op de inlogpagina klikken op de link “Wachtwoord vergeten?”. Volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u uw gebruikersnaam bent vergeten, neem dan contact op met de klantenservice van het Medisch Spectrum Twente voor verdere ondersteuning.

  5. Is mijn persoonlijke informatie veilig op MijnMST?
  6. Ja, uw persoonlijke informatie is veilig op MijnMST. Het Medisch Spectrum Twente neemt strenge beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang. Zorg er echter voor dat u uw inloggegevens vertrouwelijk houdt en deze niet deelt met anderen.

  7. Kan ik MijnMST gebruiken op mijn mobiele apparaat?
  8. Ja, MijnMST is ook beschikbaar op mobiele apparaten. U kunt de officiële MijnMST-app downloaden op uw smartphone of tablet. Hiermee kunt u gemakkelijk inloggen en uw medische gegevens bekijken, waar en wanneer u maar wilt.