Inloggen bij Mijn Mmc

Mijn Mmc inloggen

 

Mijn Mmc is een online platform waar patiënten van het Máxima Medisch Centrum (MMC) toegang hebben tot hun medische gegevens en verschillende diensten. Met behulp van Mijn Mmc kunnen patiënten gemakkelijk en veilig inloggen om hun afspraken, uitslagen en medicatie-informatie te raadplegen.

Inloggen bij Mijn Mmc is eenvoudig en biedt vele voordelen voor patiënten. Door in te loggen op het platform kunnen ze direct toegang krijgen tot hun persoonlijke medische gegevens. Dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van afspraken, uitslagen en andere relevante informatie. Bovendien kunnen patiënten via Mijn Mmc ook herhaalrecepten aanvragen en vragen stellen aan hun behandelaar.

Inloggen bij Mijn Mmc

Om in te loggen bij Mijn Mmc hebben patiënten een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze gegevens worden verstrekt door het Máxima Medisch Centrum bij de eerste afspraak of op aanvraag. Met de ontvangen inloggegevens kunnen patiënten vervolgens via de website van Mijn Mmc inloggen.

Bij het inloggen is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de persoonlijke inloggegevens. Het is raadzaam om het wachtwoord regelmatig te wijzigen en deze gegevens niet met anderen te delen. Door veilig in te loggen wordt de privacy van de patiënt gewaarborgd en kunnen alleen zijzelf toegang krijgen tot hun medische gegevens.

Eenmaal ingelogd hebben patiënten de mogelijkheid om verschillende functies te gebruiken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun afspraken inzien en indien nodig wijzigen. Ook kunnen ze laboratoriumuitslagen raadplegen, medicatie-informatie bekijken en herhaalrecepten aanvragen. Daarnaast is het mogelijk om via het platform vragen te stellen aan de behandelaar of een bericht te sturen naar het ziekenhuis.

Veelgestelde vragen over Mijn Mmc

1. Kan ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen?
Ja, het is mogelijk om je gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen. Ga hiervoor naar de instellingen binnen Mijn Mmc en volg de instructies.
2. Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina van Mijn Mmc klikken op de optie ‘Wachtwoord vergeten’. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.
3. Kan ik ook via de mobiele app van Mijn Mmc inloggen?
Ja, naast de website is er ook een mobiele app beschikbaar voor Mijn Mmc. Deze kun je downloaden via de App Store of Google Play Store. Log in met dezelfde inloggegevens als voor de website.
4. Hoe lang blijven mijn medische gegevens beschikbaar op Mijn Mmc?
Je medische gegevens blijven minimaal 5 jaar beschikbaar op Mijn Mmc. Na deze periode worden ze conform de geldende wet- en regelgeving verwijderd.
5. Is mijn privacy gewaarborgd bij het gebruik van Mijn Mmc?
Ja, het Máxima Medisch Centrum hecht veel waarde aan privacy en beveiliging. Alle gegevens op Mijn Mmc worden beveiligd opgeslagen en alleen jij als patiënt hebt toegang tot je medische gegevens.