Inloggen bij Mijn Ing Zonder App

Mijn Ing Zonder App inloggen

 

Mijn ING zonder app is een handige functie van ING die het mogelijk maakt om zonder de app in te loggen op je ING-account. Deze functie is speciaal ontwikkeld voor klanten die geen toegang hebben tot een smartphone of die de ING-app niet willen gebruiken. Met Mijn ING zonder app kun je nog steeds eenvoudig en veilig toegang krijgen tot al je financiële zaken bij ING.

Inloggen bij Mijn ING zonder app is heel eenvoudig. Je hebt alleen een computer, laptop of tablet met internetverbinding nodig. Volg de onderstaande stappen om in te loggen:

Stap 1: Ga naar de website van ING

Open je webbrowser en ga naar de officiële website van ING: www.ing.nl.

Stap 2: Klik op ‘Inloggen’

Eenmaal op de website van ING, zoek naar de knop ‘Inloggen’ en klik erop. Deze knop bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van de pagina.

Stap 3: Vul je gegevens in

Op de inlogpagina moet je je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens invoert om succesvol in te loggen. Als je je gegevens niet meer weet, kun je de ‘gebruikersnaam vergeten’ of ‘wachtwoord vergeten’ optie selecteren om hulp te krijgen bij het herstellen van je account.

Stap 4: Voltooi de beveiligingsstappen

Als extra beveiligingsmaatregel kan ING je vragen om een extra bevestigingscode in te voeren of een beveiligingsvraag te beantwoorden. Volg de instructies op het scherm en voltooi de beveiligingsstappen indien nodig.

Na het voltooien van de bovenstaande stappen zul je succesvol zijn ingelogd bij Mijn ING zonder app. Je hebt nu toegang tot al je financiële gegevens en kunt gemakkelijk transacties uitvoeren, je saldo bekijken en andere bankzaken regelen. Het gebruik van Mijn ING zonder app biedt dezelfde functionaliteit als de ING-app, maar dan via de website van ING.

Veelgestelde vragen over Mijn ING zonder app

Hoe krijg ik toegang tot Mijn ING zonder app?

Om toegang te krijgen tot Mijn ING zonder app, heb je een computer, laptop of tablet met internetverbinding nodig. Ga naar de website van ING en klik op ‘Inloggen’. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en volg eventuele beveiligingsstappen. Na succesvolle authenticatie heb je toegang tot Mijn ING zonder app.

Kan ik alle functies van de ING-app gebruiken via Mijn ING zonder app?

Ja, via Mijn ING zonder app heb je toegang tot dezelfde functionaliteit als de ING-app. Je kunt transacties uitvoeren, je saldo bekijken, rekeningen beheren en andere bankzaken regelen.

Is Mijn ING zonder app veilig?

Ja, Mijn ING zonder app is veilig. ING neemt verschillende maatregelen om de veiligheid van je gegevens te waarborgen, zoals beveiligde verbindingen en extra beveiligingsstappen tijdens het inlogproces.

Kan ik ook inloggen met mijn DigiD?

Nee, voor Mijn ING zonder app kun je niet inloggen met je DigiD. Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig die specifiek zijn voor je ING-account.