Inloggen bij Mijn Nrv

Mijn Nrv inloggen

 

Mijn Nrv is een online platform dat gebruikers toegang geeft tot hun persoonlijke account bij Nrv. Als klant van Nrv kun je hier eenvoudig inloggen om je boekingen te beheren, bevestigingen te ontvangen en allerlei andere zaken met betrekking tot je reizen te regelen.

Met Mijn Nrv heb je alle informatie over je geboekte reizen binnen handbereik. Je kunt hier onder andere je reisschema’s bekijken, vluchtinformatie opvragen en contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast biedt het platform ook de mogelijkheid om specifieke wensen en voorkeuren door te geven, zodat Nrv hier rekening mee kan houden bij het plannen en organiseren van je reizen.

Inloggen bij Mijn Nrv

Om toegang te krijgen tot Mijn Nrv, dien je in te loggen met je persoonlijke accountgegevens. Dit doe je door naar de website van Nrv te gaan en rechtsboven op de pagina te klikken op de knop ‘Inloggen’. Vervolgens kom je op de inlogpagina terecht, waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren.

Als je nog geen account hebt bij Nrv, kun je deze eenvoudig aanmaken door te klikken op de optie ‘Account aanmaken’ op de inlogpagina. Hier dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Na het aanmaken van je account kun je direct inloggen en gebruikmaken van Mijn Nrv.

Veelgestelde vragen over Mijn Nrv

Hoe kan ik mijn boekingen bekijken?

Om je boekingen te bekijken, log je in op Mijn Nrv en ga je naar het overzicht van je reizen. Hier vind je een lijst met al je geboekte reizen en kun je de details en status van elke boeking bekijken.

Hoe kan ik mijn vluchtinformatie opvragen?

Je kunt je vluchtinformatie opvragen door in te loggen op Mijn Nrv en naar de betreffende boeking te gaan. Daar vind je alle details over je vlucht, zoals de luchtvaartmaatschappij, vluchtnummer, vertrek- en aankomsttijden en eventuele tussenstops.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Nrv. Dit kan via Mijn Nrv, waar je een bericht kunt sturen naar de klantenservice. Daarnaast zijn er ook andere contactmogelijkheden, zoals telefonisch of per e-mail. Alle contactgegevens vind je op de website van Nrv.