Inloggen bij Mijn DZ

Mijn Dz inloggen

 

Mijn DZ is een online omgeving waarbij patiënten van het Deventer Ziekenhuis (DZ) toegang krijgen tot hun medisch dossier. Zo kunnen zij medische gegevens en onderzoeksresultaten inzien en afspraken maken met hun behandelaar. Door de toegang tot Mijn DZ hebben patiënten meer controle over hun eigen gezondheid en kunnen zij beter voorbereid zijn op hun behandeling.

Om in te loggen bij Mijn DZ heb je een DigiD-account nodig. Dit is een persoonlijke code waarmee je kunt inloggen op overheidswebsites en websites van zorgaanbieders. Vergeet niet om je DigiD-account goed te beveiligen met een sterk wachtwoord en een sms-verificatie. Zo voorkom je dat anderen toegang krijgen tot je medische gegevens.

Inloggen bij Mijn DZ

Ga naar de website van het Deventer Ziekenhuis en klik op de button ‘Inloggen Mijn DZ’. Vervolgens kom je op de inlogpagina van Mijn DZ terecht. Hier kun je inloggen met je DigiD-gegevens. Na het inloggen kom je op je persoonlijke pagina van Mijn DZ. Hier kun je onder andere je afspraken inzien, labuitslagen bekijken en berichten sturen naar je behandelaar.

Een afspraak maken via Mijn DZ

Naast het inzien van medische gegevens biedt Mijn DZ ook de mogelijkheid om afspraken te maken met je behandelaar. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je snel een vraag hebt of als je een afspraak wilt maken op een moment dat de praktijk gesloten is. Via Mijn DZ kun je zelf een afspraak inplannen op een moment dat jou goed uitkomt. Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie over je afspraak.

Voordelen van Mijn DZ

  • 24/7 toegang tot je medische gegevens
  • Makkelijk inzicht in afspraken en onderzoeksresultaten
  • Veilige online omgeving met persoonlijke gegevens
  • Mogelijkheid om afspraken te maken via Mijn DZ

FAQ

Is mijn privacy gewaarborgd bij Mijn DZ?

Ja, je privacy is gewaarborgd bij Mijn DZ. Het Deventer Ziekenhuis gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy.

Kan ik ook de medische gegevens van mijn gezinsleden inzien?

Nee, dit is niet mogelijk. Om de privacy van de patiënt te waarborgen, kun je alleen je eigen medische gegevens inzien via Mijn DZ.

Wat moet ik doen als ik mijn DigiD kwijt ben?

Als je je DigiD kwijt bent, kun je een nieuwe aanvragen via de website van DigiD. Het duurt ongeveer vijf werkdagen voordat je de nieuwe code per post ontvangt.