Inloggen bij Mijn Wza

Screenshot of www.wza.nl

Mijn Wza is een online platform dat patiënten de mogelijkheid biedt om toegang te krijgen tot hun medische gegevens en afspraken bij het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Het is een handige en veilige manier om betrokken te worden bij het beheren van je eigen gezondheid.

Met Mijn Wza kun je gemakkelijk inloggen en toegang krijgen tot verschillende functies en services. Het stelt je in staat om afspraken te maken en te wijzigen, onderzoeksresultaten te bekijken, medicatieoverzichten in te zien en zelfs met zorgprofessionals te communiceren.

Inloggen bij Mijn Wza

Om toegang te krijgen tot Mijn Wza moet je eerst een account aanmaken. Dit kan via de website van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Zodra je een account hebt, kun je inloggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Als je eenmaal bent ingelogd, heb je direct toegang tot je persoonlijke gegevens. Je kunt bijvoorbeeld je afspraken bekijken en afspraakherinneringen ontvangen via e-mail. Daarnaast kun je ook informatie vinden over je behandelend arts en andere zorgverleners die betrokken zijn bij je zorgproces.

Mijn Wza biedt ook de mogelijkheid om berichten te sturen naar je zorgverleners. Dit kan handig zijn als je een vraag hebt of informatie wilt delen. Je kunt ook via het platform herhaalrecepten aanvragen of wijzigingen doorgeven in je medicatie.

Naast het beheren van je eigen medische gegevens, kun je met Mijn Wza ook informatie vinden over verschillende gezondheidsproblemen en behandelopties. Dit kan je helpen om beter geïnformeerd te zijn over je eigen gezondheid en weloverwogen beslissingen te nemen.

Veelgestelde vragen over Mijn Wza

Hoe kan ik een account aanmaken voor Mijn Wza?
Om een account aan te maken voor Mijn Wza, ga je naar de website van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen en volg je de instructies voor het registratieproces. Hierbij wordt gevraagd om enkele persoonlijke gegevens in te vullen en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen.
Kan ik mijn afspraken bij het ziekenhuis via Mijn Wza beheren?
Ja, met Mijn Wza kun je eenvoudig je afspraken bekijken en wijzigen. Je kunt ook afspraakherinneringen ontvangen via e-mail.
Kan ik berichten sturen naar mijn zorgverleners via Mijn Wza?
Ja, Mijn Wza biedt de mogelijkheid om berichten te sturen naar je zorgverleners. Dit is handig als je vragen hebt of informatie wilt delen.
Kan ik herhaalrecepten aanvragen via Mijn Wza?
Ja, je kunt via Mijn Wza herhaalrecepten aanvragen. Ook kun je wijzigingen doorgeven in je medicatie.
Kan ik informatie vinden over gezondheidsproblemen en behandelingen via Mijn Wza?
Ja, Mijn Wza biedt informatie over verschillende gezondheidsproblemen en behandelopties. Dit kan je helpen om beter geïnformeerd te zijn over je eigen gezondheid.