Inloggen bij Kindkans

Kindkans inloggen

 

Kindkans is een online platform dat gebruikt wordt door scholen om onder andere de ontwikkeling van leerlingen te volgen. Het is een handig en effici├źnt instrument dat inmiddels door veel scholen in Nederland wordt gebruikt. Kindkans maakt het voor docenten mogelijk om snel en eenvoudig informatie over hun leerlingen te verzamelen en te delen met collega’s en ouders.

Leerkrachten kunnen bijvoorbeeld het ontwikkelingsproces van een leerling bijhouden, notities maken en informatie delen met andere leerkrachten. Ouders kunnen via Kindkans makkelijk inzicht krijgen in de voortgang van hun kind op school. Kortom, Kindkans is een waardevolle toevoeging aan het onderwijsproces.

Inloggen bij Kindkans

Om gebruik te maken van Kindkans moet je eerst inloggen op het platform. Dit kan eenvoudig door naar de website te gaan en daar je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Heb je nog geen account? Dan kun je deze aanmaken via de website van Kindkans.

Wanneer je bent ingelogd krijg je een overzicht van alle leerlingen waar je als leerkracht verantwoordelijk voor bent. Hier kun je de voortgang van de leerlingen bijhouden en eventueel communiceren met ouders en collega’s. Ook kun je notities maken en deze delen met andere leerkrachten.

FAQ

Hoe maak ik een account aan op Kindkans?

Je kunt een account aanmaken door naar de website van Kindkans te gaan en op ‘registreren’ te klikken. Hier kun je je gegevens invullen en een account aanmaken.

Kan ik als ouder ook gebruik maken van Kindkans?

Ja, ouders kunnen via Kindkans inzicht krijgen in de voortgang van hun kind op school.

Kan ik notities delen met andere leerkrachten?

Ja, je kunt notities maken en deze delen met andere leerkrachten.