Inloggen bij Jumbo Extra

Jumbo Extra inloggen

 

Jumbo Extra is een nieuw initiatief van supermarktketen Jumbo, dat speciaal is ontwikkeld voor vaste klanten. Met Jumbo Extra worden klanten beloond voor hun loyaliteit en kunnen ze profiteren van exclusieve aanbiedingen en extra voordelen.

Het Jumbo Extra programma is eenvoudig en gratis te gebruiken. Klanten kunnen zich aanmelden voor Jumbo Extra door een account aan te maken op de website of door de Jumbo Extra-app te downloaden op hun smartphone. Na aanmelding ontvangen klanten een gepersonaliseerde Jumbo Extra-pas, waarmee ze kunnen profiteren van diverse extra’s en voordelen.

Inloggen bij Jumbo Extra

Om toegang te krijgen tot de exclusieve aanbiedingen en voordelen van Jumbo Extra, moeten klanten zich eerst aanmelden bij hun account. Het inloggen bij Jumbo Extra is heel eenvoudig.

  1. Bezoek de website van Jumbo Extra of open de Jumbo Extra-app op je smartphone.
  2. Klik op de knop “Inloggen” of “Aanmelden” om naar het inlogscherm te gaan.
  3. Vul je e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot je Jumbo Extra-account.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via de optie “Wachtwoord vergeten”. Je ontvangt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord te herstellen.

Eenmaal ingelogd bij Jumbo Extra heb je toegang tot al je persoonlijke gegevens, waaronder je puntensaldo, exclusieve aanbiedingen en digitale kortingsbonnen. Daarnaast kun je gemakkelijk je gegevens wijzigen en je Jumbo Extra-pas koppelen aan je account.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor Jumbo Extra?

Je kunt je aanmelden voor Jumbo Extra door een account aan te maken op de Jumbo Extra-website of door de Jumbo Extra-app te downloaden en je daar te registreren.

Wat zijn de voordelen van Jumbo Extra?

Met Jumbo Extra profiteer je van exclusieve aanbiedingen, extra kortingen en andere voordelen. Daarnaast spaar je punten bij elke aankoop, die je kunt inwisselen voor leuke extra’s.

Hoe kan ik inloggen bij Jumbo Extra?

Om in te loggen bij Jumbo Extra, ga je naar de website of open je de Jumbo Extra-app en vul je je e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord in op het inlogscherm.