Inloggen bij Intranet Etz

Intranet Etz inloggen

 

Bent u op zoek naar informatie over Intranet Etz? In dit artikel zullen we u alles vertellen wat u moet weten over deze intranetoplossing. Intranet Etz is het intranetplatform van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, een groot ziekenhuis met meerdere locaties in Tilburg en Waalwijk.

Met Intranet Etz kunnen medewerkers van het ziekenhuis eenvoudig informatie vinden, communiceren met collega’s, nieuws volgen en op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen binnen de organisatie. Het is een centrale plek waar alle relevante interne informatie te vinden is.

Inloggen bij Intranet Etz

Het inloggen bij Intranet Etz is eenvoudig en toegankelijk voor alle medewerkers van het ziekenhuis. Om in te loggen, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Open uw internetbrowser en ga naar de website van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (https://www.etz.nl).
  2. Op de homepage van de website vindt u rechtsboven een knop met ‘Inloggen Intranet’. Klik op deze knop.
  3. U wordt nu doorgestuurd naar de inlogpagina van Intranet Etz. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Klik op de knop ‘Inloggen’ en u bent ingelogd bij Intranet Etz.

Na het succesvol inloggen komt u terecht op het dashboard van Intranet Etz. Hier vindt u verschillende modules en functionaliteiten die u kunt gebruiken om informatie te zoeken, berichten te versturen en samen te werken met collega’s.

Let op: de inloggegevens voor Intranet Etz zijn persoonlijk en alleen bedoeld voor medewerkers van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord nooit aan anderen en zorg ervoor dat u altijd uitlogt na gebruik.

Veelgestelde vragen over Intranet Etz

Hoe kan ik mijn wachtwoord voor Intranet Etz wijzigen?
Om uw wachtwoord voor Intranet Etz te wijzigen, gaat u naar de inlogpagina en klikt u op de link ‘Wachtwoord vergeten’. Volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord te wijzigen.
Kan ik Intranet Etz ook gebruiken buiten het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis?
Nee, Intranet Etz is alleen toegankelijk voor medewerkers van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en kan niet gebruikt worden buiten de organisatie.
Is Intranet Etz beschikbaar op mobiele apparaten?
Ja, Intranet Etz is ook beschikbaar op mobiele apparaten. U kunt de mobiele app downloaden via de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android).
Welke informatie kan ik vinden op Intranet Etz?
Op Intranet Etz vindt u allerlei interne informatie, zoals nieuwsberichten, mededelingen, protocollen, contactgegevens van collega’s en meer.