Inloggen bij Ons Dagelijks Leven

Ons Dagelijks Leven inloggen

 

Ons Dagelijks Leven is een organisatie die zich richt op het bieden van persoonlijke zorg voor ouderen in Nederland. Het doel van de organisatie is om ouderen te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Dit doen ze door persoonlijke zorg te bieden op maat. Ons Dagelijks Leven is opgericht door mensen die begaan zijn met de leefsituatie van ouderen en die geloven dat goede zorg voor ouderen beter kan en moet.

Een belangrijk aspect van de zorg die Ons Dagelijks Leven biedt, is het digitale platform waar gebruikers toegang toe hebben. Via dit platform kunnen ouderen zelf hun zorg beheren. In dit artikel gaan we verder in op het inloggen bij Ons Dagelijks Leven.

Inloggen bij Ons Dagelijks Leven

Om toegang te krijgen tot het digitale platform van Ons Dagelijks Leven, moeten gebruikers inloggen. Om in te loggen, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze gegevens worden aangemaakt wanneer je je aanmeldt bij Ons Dagelijks Leven als gebruiker.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de website klikken op de knop ‘Wachtwoord vergeten’. Er wordt dan een e-mail gestuurd naar het bij Ons Dagelijks Leven bekende e-mailadres met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Wanneer je bent ingelogd, heb je toegang tot het digitale platform van Ons Dagelijks Leven. Hier kun je onder andere je persoonlijke informatie bekijken en aanpassen, je zorgdossier inzien en afspraken maken met je zorgverleners. Ook kun je via het platform communiceren met je zorgverleners en mantelzorgers.

FAQ

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam ben vergeten?

Als je je gebruikersnaam bent vergeten, kun je contact opnemen met de klantenservice van Ons Dagelijks Leven.

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Ja, je kunt je wachtwoord wijzigen via het digitale platform van Ons Dagelijks Leven. Klik hiervoor op de knop ‘Wachtwoord wijzigen’.

Hoe kan ik contact opnemen met mijn zorgverlener via het digitale platform?

Je kunt via het digitale platform van Ons Dagelijks Leven een bericht sturen naar je zorgverlener. Klik hiervoor op de knop ‘Bericht sturen’.