Inloggen bij Flying Blue Klm

Flying Blue Klm inloggen

 

Flying Blue KLM is het loyaliteitsprogramma van KLM, de Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Het programma is opgericht om klanten te belonen voor hun frequent flyer-activiteiten en hen te stimuleren om met KLM en partnermaatschappijen te blijven vliegen. Het biedt een scala aan voordelen en mogelijkheden om punten te verdienen en in te wisselen voor gratis vluchten, upgrades, extra bagage en andere privileges.

Met het Flying Blue-programma kunnen passagiers punten verdienen op basis van de afstand van hun vlucht, het tarief en de boekingsklasse. Hoe vaker je vliegt en hoe hoger je boekingsklasse, hoe meer punten je kunt verdienen. Deze punten kunnen vervolgens worden gebruikt om beloningen te verzilveren, zoals gratis vluchten naar bestemmingen over de hele wereld.

Inloggen bij Flying Blue KLM

Als lid van Flying Blue KLM is het belangrijk om te weten hoe je kunt inloggen op je account. Dit stelt je in staat om je punten te beheren, je vluchtgeschiedenis te bekijken, beloningen te boeken en te profiteren van speciale aanbiedingen. Het inloggen bij Flying Blue KLM is eenvoudig en kan worden gedaan via de website of de mobiele app van KLM.

Om in te loggen op je Flying Blue-account via de website, volg je deze stappen:

  1. Open je webbrowser en ga naar de officiële KLM-website.
  2. Klik op de link “Inloggen” bovenaan de pagina.
  3. Voer je Flying Blue-nummer of gebruikersnaam en wachtwoord in de juiste velden in.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot je account.

Als je de mobiele app van KLM gebruikt, zijn de stappen vergelijkbaar:

  1. Open de KLM-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik op de optie “Inloggen” op het startscherm van de app.
  3. Vul je Flying Blue-nummer of gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Druk op de knop “Inloggen” om je Flying Blue-account te openen.

Zorg ervoor dat je je inloggegevens altijd vertrouwelijk houdt en dat je uitlogt na gebruik, vooral als je vanaf een openbare computer of mobiel apparaat hebt ingelogd. Dit helpt de veiligheid van je Flying Blue-account te waarborgen.

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een Flying Blue-account?

Om je aan te melden voor een Flying Blue-account, ga je naar de officiële KLM-website of download je de KLM-app. Klik op de optie “Registreren” en volg de instructies om je persoonlijke gegevens in te voeren. Zodra je je registratie hebt voltooid, ontvang je een Flying Blue-nummer en kun je beginnen met het verdienen van punten.

Kan ik punten verdienen bij partnermaatschappijen van KLM?

Ja, als lid van Flying Blue kun je punten verdienen bij partnermaatschappijen van KLM. Dit omvat luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Delta Air Lines, Kenya Airways en vele anderen. Zorg ervoor dat je je Flying Blue-nummer opgeeft tijdens het boekingsproces of bij het inchecken om ervoor te zorgen dat je punten correct worden bijgeschreven.

Hoe kan ik mijn Flying Blue-punten gebruiken?

Je kunt je Flying Blue-punten gebruiken om verschillende beloningen te ontvangen, waaronder gratis vluchten, upgrades, extra bagage en lounge-toegang. Log in op je Flying Blue-account en ga naar de sectie “Mijn Flying Blue” om te zien welke beloningen beschikbaar zijn en hoeveel punten je nodig hebt om ze te verzilveren.