Inloggen bij Overblijven Met Edith

Overblijven Met Edith inloggen

 

Overblijven met Edith is een dienst die ouders helpt met het overblijven van hun kinderen op school. Tegenwoordig hebben veel ouders een drukke agenda en vinden het lastig om tussen werk en andere verantwoordelijkheden door ook nog eens de lunchpauze van hun kinderen te organiseren. Gelukkig is er Overblijven met Edith, een betrouwbare en professionele service die ouders ontzorgt en ervoor zorgt dat hun kinderen op school kunnen genieten van een gezonde en gezellige lunchpauze.

Inloggen bij Overblijven met Edith is eenvoudig en snel. Als ouder krijg je een persoonlijke inlogcode en wachtwoord, waarmee je toegang hebt tot het online platform van Overblijven met Edith. Hier kun je niet alleen je kinderen aanmelden voor het overblijven, maar ook de gewenste dagen en eventuele dieetwensen doorgeven. Daarnaast kun je via het platform eenvoudig betalingen regelen en ontvang je handige updates en informatie over het overblijven.

Hoe log je in bij Overblijven met Edith?

Om in te loggen bij Overblijven met Edith volg je de onderstaande stappen:

  1. Open de website van Overblijven met Edith
  2. Klik op de knop “Inloggen” rechtsboven op de pagina
  3. Voer je persoonlijke inlogcode en wachtwoord in
  4. Klik op “Inloggen”

Na het volgen van deze stappen word je direct doorverwezen naar het online platform van Overblijven met Edith. Hier kun je alle benodigde informatie invoeren en beheren, zodat het overblijven van jouw kinderen vlekkeloos verloopt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kinderen aanmelden voor het overblijven?

Om je kinderen aan te melden voor het overblijven, dien je eerst in te loggen op het online platform van Overblijven met Edith. Vervolgens kun je via het platform de benodigde gegevens invullen en aangeven op welke dagen jouw kinderen willen overblijven.

Kan ik dieetwensen doorgeven voor het overblijven?

Ja, je kunt via het online platform van Overblijven met Edith eenvoudig dieetwensen doorgeven. Bij de aanmelding van je kinderen kun je aangeven of er sprake is van specifieke dieetwensen waar rekening mee gehouden moet worden tijdens de lunchpauze.

Kan ik via het platform betalingen regelen?

Ja, het online platform van Overblijven met Edith biedt de mogelijkheid om eenvoudig betalingen te regelen. Naast het aanmelden van je kinderen en het doorgeven van dieetwensen, kun je via het platform ook de betalingen voor het overblijven regelen.