Inloggen bij Biggym

Biggym inloggen

 

Biggym is een van de grootste fitnessketens in Nederland. Met locaties over het hele land biedt Biggym een ​​gevarieerd aanbod aan fitnessapparatuur en groepslessen tegen een betaalbare prijs. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, Biggym heeft iets te bieden voor iedereen.

Een van de voordelen van trainen bij Biggym is de flexibiliteit. Je kunt op elk moment van de dag naar de sportschool gaan, omdat de meeste locaties 24 uur per dag geopend zijn. Bovendien biedt Biggym zowel individuele training als groepslessen aan. Dit betekent dat je zelf je trainingsschema kunt plannen of kunt deelnemen aan een groepsles die bij je past.

Inloggen bij Biggym

Om in te loggen bij Biggym, heb je een account nodig. Dit account kun je gemakkelijk online aanmaken op de website van Biggym. Zodra je account is aangemaakt, kun je inloggen en je lidmaatschap beheren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je persoonlijke gegevens te wijzigen, je lidmaatschap te upgraden of te downgraden, en je betaalgegevens te bekijken en bij te werken.

Wanneer je inlogt bij Biggym, kun je ook je trainingsschema beheren. Dit betekent dat je groepslessen kunt reserveren of annuleren en individuele trainingssessies kunt plannen. Op deze manier hoef je niet naar de sportschool te gaan en te ontdekken dat je favoriete groepsles vol is. Je kunt het online reserveren en er zeker van zijn dat je deelneemt aan de les.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account aanmaken bij Biggym?

Je kunt gemakkelijk een account aanmaken op de website van Biggym. Ga naar de inschrijfpagina en vul je persoonlijke gegevens en betalingsgegevens in. Zodra je betaling is ontvangen, wordt je account geactiveerd en kun je inloggen.

Kan ik mijn lidmaatschap upgraden of downgraden?

Ja, je kunt je lidmaatschap op elk moment upgraden of downgraden. Ga naar de pagina ‘Mijn account’ en kies de gewenste optie. Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het upgraden of downgraden van je lidmaatschap.

Kan ik groepslessen reserveren bij Biggym?

Ja, je kunt groepslessen reserveren bij Biggym. Log in op je account en ga naar het rooster om lessen te reserveren. Houd er rekening mee dat sommige lessen snel vol kunnen zijn, dus het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te reserveren.

Biedt Biggym individuele trainingssessies aan?

Ja, Biggym biedt individuele trainingssessies aan. Log in op je account en ga naar de pagina ‘Trainingsschema’ om sessies te plannen.