Inloggen bij evean

Evean is een zorginstelling die al jarenlang actief is in Nederland. Het biedt verschillende soorten zorg aan ouderen, mensen met een beperking en mensen die revalideren. Het doel van Evean is om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen en hen de zorg te bieden die zij nodig hebben. Dit wordt gedaan door middel van thuiszorg, verpleeghuiszorg en revalidatie. Het streven van Evean is om de beste zorg te bieden en ervoor te zorgen dat elke patiënt zich gehoord voelt.

Inloggen bij Evean kan eenvoudig gedaan worden via de website. Hiervoor moet je naar de website van Evean gaan en klikken op het persoonlijke portaal. Dit portaal is bedoeld voor patiënten van Evean en hun naasten. Door in te loggen op het portaal kun je bijvoorbeeld afspraken maken met de zorgverlener, medicijnen bestellen en informatie opvragen over de zorg die je krijgt. Het portaal is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat alleen jij en de zorgverlener toegang hebben tot de informatie.

Hoe in te loggen bij Evean

Om in te loggen bij Evean moet je een gebruikersnaam en wachtwoord hebben. Deze worden verstrekt door de zorgverlener en zijn persoonlijk. Het is daarom belangrijk om deze gegevens niet te delen met anderen. Op de website van Evean kun je inloggen door rechtsboven op ‘mijn Evean’ te klikken. Hier vul je vervolgens jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je deze gegevens bent vergeten, kun je contact opnemen met de zorgverlener. Hij of zij kan je helpen met het resetten van het wachtwoord en het aanvragen van een nieuwe gebruikersnaam.

FAQ

Wat is Evean?

Evean is een zorginstelling die verschillende soorten zorg biedt aan ouderen, mensen met een beperking en mensen die revalideren.

Voor wie is het persoonlijke portaal bedoeld?

Het persoonlijke portaal is bedoeld voor patiënten van Evean en hun naasten.

Hoe krijg ik toegang tot het persoonlijke portaal?

Om toegang te krijgen tot het persoonlijke portaal heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze worden verstrekt door de zorgverlener.

Hoe kan ik inloggen bij Evean?

Je kunt inloggen bij Evean door naar de website te gaan en te klikken op ‘mijn Evean’. Hier vul je vervolgens jouw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Wat kan ik doen op het persoonlijke portaal?

Op het persoonlijke portaal kun je bijvoorbeeld afspraken maken met de zorgverlener, medicijnen bestellen en informatie opvragen over de zorg die je krijgt.