Inloggen bij My Uu

My Uu inloggen

 

Mijn Uu is het online platform van de Universiteit Utrecht waar studenten, medewerkers en alumni toegang hebben tot verschillende diensten en functionaliteiten. Of je nu je rooster wilt bekijken, je studievoortgang wilt volgen of belangrijke mededelingen wilt ontvangen, Mijn Uu biedt een centrale plek waar je al deze informatie kunt vinden.

Inloggen bij Mijn Uu

Om gebruik te maken van Mijn Uu dien je eerst in te loggen met je UU-netID. Dit is het persoonlijke account dat je ontvangt bij inschrijving aan de Universiteit Utrecht. Het UU-netID geeft je toegang tot allerlei digitale services, waaronder Mijn Uu.

Het inloggen bij Mijn Uu is eenvoudig. Volg deze stappen:

  1. Open de Mijn Uu website op je computer of mobiele apparaat.
  2. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Je wordt nu doorgestuurd naar de inlogpagina.
  4. Vul je UU-netID en bijbehorend wachtwoord in de daarvoor bestemde velden.
  5. Klik op “Inloggen”.

Na het succesvol inloggen word je doorgestuurd naar je persoonlijke Mijn Uu pagina, waar je direct toegang hebt tot al je relevante informatie en functionaliteiten. Het is essentieel dat je je UU-netID en wachtwoord veilig en vertrouwelijk houdt, om ongeautoriseerde toegang tot je gegevens te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een UU-netID aanmaken?

Om een UU-netID aan te maken, dien je je eerst in te schrijven bij de Universiteit Utrecht als student of medewerker. Na inschrijving ontvang je per e-mail instructies om je UU-netID aan te maken via de selfservice portal van de universiteit.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Als je je wachtwoord voor Mijn Uu bent vergeten, kun je gebruikmaken van de wachtwoordherstelfunctie. Op de inlogpagina van Mijn Uu kun je klikken op “Wachtwoord vergeten” en vervolgens de instructies volgen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Is Mijn Uu ook beschikbaar in de mobiele app?

Ja, Mijn Uu is beschikbaar als mobiele app voor zowel iOS als Android. Je kunt de app downloaden vanuit de App Store of Google Play Store en vervolgens inloggen met je UU-netID om toegang te krijgen tot de functionaliteiten van Mijn Uu op je mobiele apparaat.