Inloggen bij Zwift Account

Zwift Account inloggen

 

Als fietser ben je vast bekend met Zwift, het populaire online trainingsplatform waarop je virtueel kunt fietsen en wedstrijden kunt rijden. Om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken, heb je een Zwift account nodig. Hieronder lees je hoe je kunt inloggen bij jouw Zwift account.

Inloggen bij Zwift Account

1. Ga naar de Zwift website en klik op “Inloggen” of ga naar https://www.zwift.com/signin.

2. Vul jouw e-mailadres of Zwift gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op “Inloggen”.

3. Mocht je jouw wachtwoord vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” en volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

4. Na het succesvol inloggen kom je op de homepagina van jouw Zwift account terecht. Hier kun je jouw profiel bekijken, trainingen volgen en wedstrijden rijden.

Tip: download de handy companion app voor Zwift. Hiermee kun je Zwift bedienen vanaf je telefoon terwijl je fietst en kun je chatten met andere fietsers.

FAQ

Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?

Controleer of je de juiste e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd. Mocht je jouw wachtwoord vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” en volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Kan ik meerdere gebruikers toevoegen aan mijn Zwift account?

Momenteel is het nog niet mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen aan één Zwift account. Iedere gebruiker dient een eigen account aan te maken.

Wat zijn de systeemvereisten voor Zwift?

Je vindt de systeemvereisten op de Zwift website onder “Ondersteuning”.