Inloggen bij Rotterdam Bezoekerspas

Rotterdam Bezoekerspas inloggen

 

De Rotterdam Bezoekerspas is een handige pas voor iedereen die Rotterdam wil verkennen. Met deze pas krijgt u namelijk korting op verschillende attracties, evenementen en musea. De pas is erg populair onder toeristen en dagjesmensen, maar ook Rotterdamse inwoners maken er graag gebruik van.

Heeft u een Rotterdam Bezoekerspas en wilt u inloggen op uw persoonlijke account? In dit artikel leest u alles over het inlogproces en hoe u uw account beheert.

Inloggen bij Rotterdam Bezoekerspas

Om in te loggen bij uw account op de Rotterdam Bezoekerspas website gaat u naar www.rotterdam.info/bezoekerspas/. Op deze pagina vindt u bovenaan de knop ‘Mijn Bezoekerspas’. Klik hierop om naar het inlogscherm te gaan.

Vervolgens voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op ‘Inloggen’. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ en volg de stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

In uw persoonlijke account kunt u onder andere uw gegevens bekijken en aanpassen, uw aankoopgeschiedenis inzien en nieuwe kortingen activeren. Ook kunt u hier uw Bezoekerspas verlengen of een nieuwe pas aanvragen.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak kan ik een attractie bezoeken met mijn Rotterdam Bezoekerspas?

Dit verschilt per attractie. Bij sommige attracties kunt u één keer korting krijgen, bij andere attracties kunt u meerdere keren met korting naar binnen. Bekijk altijd de voorwaarden per attractie op de website van Rotterdam Bezoekerspas.

Kan ik mijn Rotterdam Bezoekerspas verlengen?

Ja, u kunt uw Bezoekerspas verlengen in uw persoonlijke account op de website van Rotterdam Bezoekerspas. Hier kunt u ook een nieuwe pas aanvragen als uw pas verlopen is.