Inloggen bij Yuki

Yuki inloggen

 

Als je als ondernemer je administratie wil vereenvoudigen, is Yuki misschien wel de oplossing die je zoekt. Yuki is namelijk een online boekhoudprogramma dat je helpt bij het bijhouden van je financiële gegevens. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je inkomsten en uitgaven.

Een van de voordelen van Yuki is dat het programma erg gebruiksvriendelijk is. Zo kun je gemakkelijk zelf aan de slag, ook als je geen financiële achtergrond hebt. Bovendien kun je altijd terugvallen op de hulp van de Yuki-boekhouder, die je helpt bij vragen en advies geeft waar nodig.

Inloggen bij Yuki

Als je eenmaal besloten hebt om met Yuki aan de slag te gaan, moet je natuurlijk weten hoe je kunt inloggen. Dit is heel eenvoudig: je gaat naar de website van Yuki en klikt op de knop ‘inloggen’. Vervolgens voer je je gebruikersnaam en wachtwoord in, en kun je direct aan de slag.

Eenmaal ingelogd heb je toegang tot het dashboard van Yuki, waar je een overzicht vindt van je administratie. Vanuit dit dashboard kun je heel gemakkelijk facturen opstellen, inkomende facturen verwerken en je financiële rapporten inzien. Ook kun je hier terecht voor de communicatie met je boekhouder.

FAQ

Hoe kan ik me aanmelden bij Yuki?

Om je aan te melden bij Yuki kun je het beste contact opnemen met Yuki zelf of een van de gecertificeerde partners van Yuki. Zo weet je zeker dat je goed geholpen wordt bij de opzet van je administratie.

Wat zijn de maandelijkse kosten van Yuki?

De kosten van Yuki zijn afhankelijk van je specifieke situatie. Zo betaal je alleen voor de diensten die je ook daadwerkelijk afneemt. Wil je weten wat je maandelijks kwijt zult zijn aan Yuki? Neem dan contact op met Yuki zelf of een van de gecertificeerde partners van Yuki.

Hoe maak ik een factuur in Yuki?

Als je een factuur wilt maken in Yuki, ga je naar het dashboard en klik je op de knop ‘facturen’. Hier kun je een nieuwe factuur aanmaken en deze vervolgens versturen naar je klant. Je kunt ervoor kiezen om de facturen automatisch te laten versturen vanuit Yuki, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.