Inloggen bij Wise

Wise inloggen

 

Wise, voorheen bekend als TransferWise, is een digitaal platform dat internationale geldoverboekingen faciliteert tegen lage kosten. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft sindsdien miljoenen mensen geholpen om geld over de hele wereld te verzenden en te ontvangen.

Met Wise kunnen gebruikers geld overmaken naar meer dan 70 landen, in verschillende valuta, zonder de hoge kosten die traditionele banken vaak rekenen. Het platform maakt gebruik van het echte valutamarkttarief, wat betekent dat gebruikers altijd de echte wisselkoers krijgen zonder verborgen kosten.

Inloggen bij Wise

Het inloggen bij Wise is eenvoudig en veilig. Gebruikers kunnen inloggen op hun account via de website of de mobiele app. Om in te loggen, hebben gebruikers hun e-mailadres en wachtwoord nodig die ze hebben ingesteld bij het aanmaken van hun Wise-account. Daarnaast biedt Wise ook de mogelijkheid om in te loggen met biometrische gegevens, zoals een vingerafdruk of gezichtsherkenning, voor extra beveiliging.

Zodra gebruikers zijn ingelogd, hebben ze toegang tot hun transactiegeschiedenis, kunnen ze geld overmaken naar vrienden of familie over de hele wereld, en kunnen ze hun accountgegevens beheren. Wise maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat de gegevens van gebruikers te allen tijde veilig zijn.

FAQ

Hoe kan ik een Wise-account aanmaken?

Om een Wise-account aan te maken, ga je naar de website of download je de mobiele app. Volg de instructies om een account aan te maken door je persoonlijke gegevens in te voeren en een verificatieproces te doorlopen.

Welke valuta kan ik gebruiken op Wise?

Wise ondersteunt meer dan 40 valuta’s, waaronder euro’s, dollars, ponden en nog veel meer. Gebruikers kunnen geld overmaken in verschillende valuta zonder verborgen kosten.

Hoe lang duurt een geldoverboeking via Wise?

De verwerkingstijd van een geldoverboeking via Wise kan variëren, afhankelijk van de valuta en het land van bestemming. In de meeste gevallen worden overboekingen binnen enkele uren verwerkt.