Inloggen bij Wip

Wip inloggen

 

Wip is een online platform waarop je verschillende activiteiten kunt boeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een escape room, kookworkshop of sportieve activiteit. Het aanbod is erg divers en varieert per regio en stad. Een groot voordeel van Wip is dat je snel en gemakkelijk kunt boeken, zonder dat je hiervoor het internet hoeft af te struinen op zoek naar de beste deals.

Om gebruik te maken van Wip, dien je je eerst te registreren op het platform. Dit is gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Na het registreren kun je direct aan de slag en kun je de activiteiten bekijken en boeken. Het is erg belangrijk om bij het registreren een geldig e-mailadres op te geven, omdat hierop de bevestiging van de boeking wordt verstuurd.

Inloggen bij Wip

Wanneer je je hebt geregistreerd bij Wip, kun je altijd gemakkelijk inloggen om je gegevens te bekijken en eventueel nieuwe activiteiten te boeken. Het inloggen is erg eenvoudig en kan vanaf iedere computer of mobiel apparaat worden gedaan. Volg simpelweg de onderstaande stappen:

  1. Open de website van Wip
  2. Klik op de knop ‘Inloggen’ rechtsboven in het scherm
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je deze gemakkelijk opnieuw instellen via de optie ‘Wachtwoord vergeten’. Hier kun je je e-mailadres opgeven, waarna je een link toegestuurd krijgt om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

FAQ

Hoe kan ik activiteiten boeken bij Wip?

Hoe kan ik activiteiten boeken bij Wip?
Om activiteiten te boeken bij Wip dien je je eerst te registreren op het platform. Vervolgens kun je het aanbod bekijken en de gewenste activiteit boeken.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen via de optie ‘Wachtwoord vergeten’. Hier kun je je e-mailadres opgeven, waarna je een link toegestuurd krijgt om je wachtwoord opnieuw in te stellen.