Inloggen bij Bever

Bever inloggen

 

Bever is een bekende outdoor winkel in Nederland waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor jouw avonturen in de natuur. Of je nu gaat wandelen, kamperen, klimmen of fietsen, Bever heeft een breed assortiment aan kwalitatieve producten en merken om jouw outdoor ervaring nog beter te maken.

Met meer dan 40 winkels verspreid door het hele land en een uitgebreide webshop, is Bever de ideale plek om jouw outdoor gear te kopen. Bij Bever vind je niet alleen de nieuwste collecties, maar ook professioneel advies van het gepassioneerde personeel. Of je nu een ervaren avonturier bent of net begint met buitensporten, Bever staat klaar om jou te helpen de juiste uitrusting te vinden.

Inloggen bij Bever

Als klant bij Bever is het mogelijk om een online account aan te maken. Hiermee kun je gemakkelijk inloggen en profiteren van verschillende voordelen. Zo kun je je persoonlijke gegevens beheren, je bestellingen volgen en je favoriete producten opslaan.

Het inloggen bij Bever is eenvoudig. Ga naar de website van Bever en klik op de knop “Inloggen” rechtsboven in het menu. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in en klik op “Inloggen”. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken door op “Maak een account aan” te klikken.

Met je Bever account kun je niet alleen inloggen op de website, maar ook via de Bever app. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw account en kun je eenvoudig winkelen en bestellingen plaatsen.

FAQ

Hoe kan ik een account aanmaken bij Bever?

Om een account aan te maken bij Bever, ga je naar de website of de Bever app. Klik op “Inloggen” en vervolgens op “Maak een account aan”. Vul je persoonlijke gegevens in en kies een wachtwoord. Klik op “Account aanmaken” en je account is klaar voor gebruik.

Kan ik met mijn Bever account ook inloggen in de winkel?

Nee, het Bever account is alleen bedoeld voor online gebruik. In de winkels van Bever kun je met je e-mailadres en wachtwoord geen account aanmaken of inloggen.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen in mijn Bever account?

Om je gegevens te wijzigen, log je in op je Bever account. Ga naar je accountinstellingen en pas daar je persoonlijke gegevens aan. Vergeet niet om op “Opslaan” te klikken om de wijzigingen door te voeren.