Inloggen bij Wij Cordaan

Wij Cordaan inloggen

 

Wij Cordaan is een organisatie die zich inzet voor de ondersteuning en zorg van mensen met een beperking in de regio Amsterdam. Met een team van enthousiaste professionals staan wij dagelijks klaar om de beste zorg en begeleiding te bieden aan onze cliënten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, respect en het stimuleren van zelfstandigheid. Bij Wij Cordaan staat de individuele wens en behoefte van onze cliënten centraal.

Inloggen bij Wij Cordaan

Als cliënt of medewerker van Wij Cordaan is het mogelijk om in te loggen op ons online platform. Het inloggen biedt diverse voordelen en functionaliteiten. Zo kunnen cliënten bijvoorbeeld hun persoonlijke gegevens inzien, afspraken maken, notities delen met hun begeleiders en deelnemen aan online activiteiten. Medewerkers kunnen via het platform hun rooster bekijken, belangrijke documenten raadplegen en communiceren met collega’s.

Inloggen als cliënt

Als cliënt van Wij Cordaan kun je eenvoudig inloggen op het online platform. Hiervoor dien je te beschikken over een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, die je vanuit Wij Cordaan hebt ontvangen. Ga naar onze website en zoek naar de inlogpagina. Vul hier jouw gegevens in en klik op ‘Inloggen’. Zodra je succesvol bent ingelogd, heb je toegang tot jouw persoonlijke omgeving en kun je gebruik maken van de verschillende functionaliteiten.

Inloggen als medewerker

Ook als medewerker van Wij Cordaan is het belangrijk om toegang te hebben tot het online platform. Hier kun je onder andere jouw rooster raadplegen, belangrijke documenten inzien en communiceren met collega’s. Om in te loggen als medewerker dien je te beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens worden verstrekt door Wij Cordaan. Ga naar de inlogpagina van onze website, vul jouw gegevens in en klik op ‘Inloggen’. Na een succesvolle login krijg je toegang tot de medewerkersomgeving.

Veelgestelde vragen over het inloggen bij Wij Cordaan

Hoe kan ik mijn inloggegevens aanvragen?

Als cliënt ontvang je jouw inloggegevens vanuit Wij Cordaan. Neem contact op met jouw begeleider of het secretariaat om jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen. Medewerkers ontvangen hun inloggegevens via de afdeling HR of IT.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina van Wij Cordaan de optie ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Kan ik mijn inloggegevens wijzigen?

Ja, zowel cliënten als medewerkers kunnen hun inloggegevens wijzigen. Dit kan vaak via het online platform zelf of door contact op te nemen met de betreffende afdeling binnen Wij Cordaan. Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest en deze regelmatig wijzigt.