Inloggen bij Were Di Magister

Were Di Magister inloggen

 

Were Di is een scholengemeenschap die in Tilburg gevestigd is en veel verschillende soorten onderwijs aanbiedt. Een van de belangrijkste tools voor zowel docenten als leerlingen is Magister, een online platform waarop veel informatie te vinden is. Hieronder lees je meer over het inloggen bij Were Di Magister.

Inloggen bij Were Di Magister

Om in te loggen bij Were Di Magister, moet je eerst naar de website van Were Di gaan en daar in de menubalk op ‘Magister’ klikken. Vervolgens kom je op de inlogpagina terecht. Leerlingen en docenten hebben hier ieder hun eigen inloggegevens.

Leerlingen

Leerlingen kunnen inloggen met hun leerlingnummer en bijbehorend wachtwoord. Het leerlingnummer is te vinden op de schoolpas. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je via de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen.

Docenten

Docenten kunnen inloggen met hun docentcode en bijbehorend wachtwoord. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je via de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen.

FAQ

Wat is Magister?

Magister is een online platform waarop leerlingen en docenten veel informatie kunnen vinden die te maken heeft met school, zoals roosters, cijfers en absenties.

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je via de inlogpagina van Magister een nieuw wachtwoord aanvragen. Hierbij wordt meestal gebruik gemaakt van een e-mailprocedure.

Kan ik mijn cijfers zien via Magister?

Ja, als leerling kun je jouw cijfers inzien via Magister. Docenten kunnen hier ook de cijfers van hun leerlingen invoeren en bijhouden.