Inloggen bij Van Weel Bethesda Ziekenhuis

Van Weel Bethesda Ziekenhuis inloggen

 

Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis is gevestigd in Dirksland en is onderdeel van CuraMare, een zorgorganisatie op de eilanden Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten. Het ziekenhuis heeft ruim 200 bedden en biedt een breed scala aan medische zorg.

Als patiënt van Van Weel Bethesda Ziekenhuis kun je eenvoudig en veilig inloggen in het patiëntenportaal. Hier kun je onder andere je afspraken bekijken, labuitslagen inzien en een vragenlijst invullen ter voorbereiding op je afspraak.

Inloggen bij Van Weel Bethesda Ziekenhuis

Om in te loggen bij het patiëntenportaal van Van Weel Bethesda Ziekenhuis, ga je naar de website van het ziekenhuis en klik je op ‘Patiëntenportaal’ in het menu. Vervolgens kom je op de inlogpagina waar je jouw gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren. Deze gegevens heb je bij de registratie van het patiëntenportaal verkregen.

Als je jouw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten kun je via de website van Van Weel Bethesda Ziekenhuis een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt dan per e-mail een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Veiligheid en privacy

Van Weel Bethesda Ziekenhuis hecht veel waarde aan de veiligheid en privacy van patiënten. Daarom is het patiëntenportaal beveiligd met een persoonlijke gebruikersnaam, wachtwoord en SMS-verificatie. Zo ben jij als patiënt de enige die toegang heeft tot jouw medische gegevens.

Daarnaast verstuurt het ziekenhuis geen privacygevoelige informatie per e-mail. In plaats daarvan ontvang je een notificatie per e-mail dat er nieuwe informatie voor je klaarstaat in het patiëntenportaal. Zo weet je zeker dat jouw medische gegevens niet onbedoeld in verkeerde handen vallen.

FAQ

Hoe kan ik inloggen bij Van Weel Bethesda Ziekenhuis?
Om in te loggen ga je naar de website van het ziekenhuis, klik je op ‘Patiëntenportaal’ en vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in.
Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord ben vergeten?
Op de website van Van Weel Bethesda Ziekenhuis kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt dan per e-mail een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Hoe zorgt Van Weel Bethesda Ziekenhuis voor mijn privacy?
Het patiëntenportaal is beveiligd met een persoonlijke gebruikersnaam, wachtwoord en SMS-verificatie. Daarnaast verstuurt het ziekenhuis geen privacygevoelige informatie per e-mail.