Inloggen bij Wehkamp Met Klantnummer

Wehkamp Met Klantnummer inloggen

 

Wehkamp is een van de grootste webwinkels in Nederland en biedt een breed scala aan producten. Als klant van Wehkamp kunt u eenvoudig inloggen op de website met uw klantnummer. In dit artikel leert u alles over het inloggen bij Wehkamp met klantnummer.

Inloggen bij Wehkamp Met Klantnummer

Om in te loggen bij Wehkamp, heeft u uw klantnummer nodig. Dit is een uniek nummer dat aan uw account is gekoppeld. Het is belangrijk om uw klantnummer bij de hand te hebben wanneer u wilt inloggen op de website.

Ga naar de website van Wehkamp en klik op ‘Inloggen’ in de rechterbovenhoek. Er verschijnt een nieuw scherm waar u wordt gevraagd om uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Onder deze velden staat ook ‘klantnummer’.

Vul uw klantnummer in het daarvoor bestemde veld in. Het kan zijn dat u ook wordt gevraagd om uw geboortedatum in te voeren om uw account te verifiĆ«ren. Zorg ervoor dat u de gegevens correct invoert en klik op ‘Inloggen’.

Als alles correct is ingevoerd, wordt u nu ingelogd op uw account. U heeft nu toegang tot uw persoonlijke gegevens, bestelgeschiedenis en andere relevante informatie.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik mijn klantnummer vinden?

Uw klantnummer staat vermeld in de bevestigingsmail die u hebt ontvangen toen u uw account heeft aangemaakt. Als u deze mail niet meer heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Wehkamp om uw klantnummer op te vragen.


Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u op de inlogpagina van Wehkamp klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Hier kunt u uw e-mailadres invullen en krijgt u een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen.


Kan ik inloggen bij Wehkamp met mijn social media accounts?

Nee, momenteel biedt Wehkamp deze optie niet aan. U kunt alleen inloggen met uw e-mailadres, wachtwoord en klantnummer.