Inloggen bij Vrienden Op De Fiets

Vrienden Op De Fiets inloggen

 

Vrienden Op De Fiets is een uniek concept dat mensen de gelegenheid biedt om gastadressen te vinden tijdens hun fietsvakanties in Nederland en België. Het idee achter Vrienden Op De Fiets is simpel: fietsers kunnen zich aanmelden als deelnemer en profiteren van een uitgebreid netwerk van gastadressen verspreid over het hele land. Dit netwerk bestaat uit gastvrije mensen die fietsers graag verwelkomen en hen een bed, ontbijt en gezelligheid bieden tijdens hun verblijf.

Wat Vrienden Op De Fiets zo bijzonder maakt, is de persoonlijke touch. Je slaapt niet in een hotel, maar bij mensen thuis. Dit geeft een unieke ervaring en zorgt ervoor dat je als fietser echt in contact komt met de lokale bevolking. Daarnaast is Vrienden Op De Fiets ook nog eens een voordelige manier van overnachten. Als deelnemer betaal je namelijk een jaarlijkse bijdrage en daarnaast een kleine vergoeding per overnachting. Dit maakt het ideaal voor fietsers die graag op een budget reizen.

Inloggen bij Vrienden Op De Fiets

Om gebruik te maken van de diensten van Vrienden Op De Fiets, dien je eerst in te loggen op de website. Het inloggen is eenvoudig en snel geregeld. Ga naar de website van Vrienden Op De Fiets en zoek naar de knop “Inloggen” in de navigatiebalk. Klik hierop en je wordt doorverwezen naar het inlogscherm.

Als je nog geen account hebt, kun je jezelf eerst registreren. Dit doe je door op de knop “Registreren” te klikken en je gegevens in te vullen. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met verdere instructies. Zodra je geregistreerd bent, kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Eenmaal ingelogd, krijg je toegang tot je persoonlijke profiel en kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de website. Zo kun je zoeken naar gastadressen, je verblijven plannen, boekingen maken en direct communiceren met de gastadressen. Daarnaast biedt Vrienden Op De Fiets ook een handige app aan, waarmee je onderweg gemakkelijk gastadressen kunt vinden en boeken.

FAQ

 • Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Om je account te verwijderen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Vrienden Op De Fiets. Zij zullen je verder begeleiden bij het verwijderen van je account.

 • Kan ik ook gastadres worden?

  Ja, als je zelf een gastadres wilt aanbieden, kun je je aanmelden als gastadres bij Vrienden Op De Fiets. Je kunt dan fietsers ontvangen en hen een overnachting aanbieden.

 • Wat zijn de kosten van Vrienden Op De Fiets?

  De kosten van Vrienden Op De Fiets bestaan uit een jaarlijkse bijdrage en een kleine vergoeding per overnachting. De precieze bedragen kun je vinden op de website van Vrienden Op De Fiets.

 • Kan ik ook buiten Nederland en België gebruik maken van Vrienden Op De Fiets?

  Nee, op dit moment is Vrienden Op De Fiets alleen beschikbaar voor fietsvakanties binnen Nederland en België.